Biefstukrestaurant Loetje opent 20ste vestiging

25 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Biefstukrestaurant Loetje opent vandaag haar eerste vestiging in Brabant. Loetje Breda, gelegen aan de Dr. Batenburglaan, is gevestigd in een prachtig verbouwd pand met terras. Het is alweer het twintigste filiaal van het restaurant dat bekend staat om ‘de lekkerste biefstuk’.

Gisteren mochten relaties en buren vast een kijkje komen nemen tijdens een openingsborrel. “Iedereen is erg enthousiast en we zijn dan ook trots op dit nieuwe filiaal. Onder andere door het geweldige pand, maar ook doordat we het ontzettend leuk vinden om nu een vestiging in het gezellige Brabant te hebben”, vertelt CEO Sandra van Halderen. “Het restaurant ligt op een centrale plek aan de rand van Breda, naast particuliere gasten verwachten we hier ook zakelijk publiek. Daarom hebben we ook een aantal zalen ingericht voor verschillende gelegenheden. Je kunt hier straks heel goed vergaderen, maar ook voor een lunch of diner met de hele familie kan je hier uitstekend terecht”, aldus van Halderen.

Loetje begon ruim veertig jaar geleden als biljart café. Nadat de vaste café-gasten vroegen om iets te eten, zette oude Loet, oftewel  ‘Ludwig’ Klinkhamer, de biefstuk op de kaart. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar stond. Inmiddels zit Loetje verspreid over heel Nederland en genieten gasten elke avond weer van de lekkerste biefstuk.   

Loetje Breda is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner. Bij Loetje kun je gewoon binnenlopen zonder reservering. Mocht het druk zijn, dan kan de gast alvast een drankje drinken aan de gezellige bar. Uiteraard is het ook mogelijk een reservering te maken, dat kan op loetje.nl.

Over Loetje

Loetje heeft ca. 1.200 medewerkers en 20 verschillende restaurants op diverse plaatsen in het land. Het oudste filiaal, Café Loetje in Amsterdam, bestaat ruim 40 jaar. Geen Loetje is hetzelfde, maar de lekkerste biefstuk die Loetje serveert is in heel Nederland bekend. De malse ossenhaasbiefstuk wordt standaard opgediend in de eigen jus met wit brood en is heerlijk met salade en friet. Naast restaurants heeft Loetje ook vergaderlocaties. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Gebruik van convenience is vaak afhankelijk van je volume

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: