Biefstukrestaurant Loetje opent 20ste vestiging

25 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Biefstukrestaurant Loetje opent vandaag haar eerste vestiging in Brabant. Loetje Breda, gelegen aan de Dr. Batenburglaan, is gevestigd in een prachtig verbouwd pand met terras. Het is alweer het twintigste filiaal van het restaurant dat bekend staat om ‘de lekkerste biefstuk’.

Gisteren mochten relaties en buren vast een kijkje komen nemen tijdens een openingsborrel. “Iedereen is erg enthousiast en we zijn dan ook trots op dit nieuwe filiaal. Onder andere door het geweldige pand, maar ook doordat we het ontzettend leuk vinden om nu een vestiging in het gezellige Brabant te hebben”, vertelt CEO Sandra van Halderen. “Het restaurant ligt op een centrale plek aan de rand van Breda, naast particuliere gasten verwachten we hier ook zakelijk publiek. Daarom hebben we ook een aantal zalen ingericht voor verschillende gelegenheden. Je kunt hier straks heel goed vergaderen, maar ook voor een lunch of diner met de hele familie kan je hier uitstekend terecht”, aldus van Halderen.

Loetje begon ruim veertig jaar geleden als biljart café. Nadat de vaste café-gasten vroegen om iets te eten, zette oude Loet, oftewel  ‘Ludwig’ Klinkhamer, de biefstuk op de kaart. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar stond. Inmiddels zit Loetje verspreid over heel Nederland en genieten gasten elke avond weer van de lekkerste biefstuk.   

Loetje Breda is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner. Bij Loetje kun je gewoon binnenlopen zonder reservering. Mocht het druk zijn, dan kan de gast alvast een drankje drinken aan de gezellige bar. Uiteraard is het ook mogelijk een reservering te maken, dat kan op loetje.nl.

Over Loetje

Loetje heeft ca. 1.200 medewerkers en 20 verschillende restaurants op diverse plaatsen in het land. Het oudste filiaal, Café Loetje in Amsterdam, bestaat ruim 40 jaar. Geen Loetje is hetzelfde, maar de lekkerste biefstuk die Loetje serveert is in heel Nederland bekend. De malse ossenhaasbiefstuk wordt standaard opgediend in de eigen jus met wit brood en is heerlijk met salade en friet. Naast restaurants heeft Loetje ook vergaderlocaties. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: