BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

22 september 2009 |
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

BEWUST is de manier waarop Levens Cooking & Baking Systems het liefst zaken doet met horeca-ondernemers. Al meer dan 60 jaar is Levens een toonaangevende leverancier van professionele keukenapparatuur en een partner met frisse en vernieuwende ideeën. In de Levens Cooking & Baking Plaza te Gilze, kunnen bezoekers op persoonlijke wijze kennismaken met innovaties op het gebied van professionele voedselbereiding tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van maandag 5 oktober tot en met woensdag 7 oktober. De dagen staan in het van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.

Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009 presenteert
Levens Cooking & Baking Systems:
•De nieuwe Leventi ovenlijn. Kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en gemak.

•SIZE DOESN’T MATTER, THINK BIG! De Leventi SLiM: geavanceerde techniek toegepast in klein.formaat. Bewust omgaan met ruimte en keukentechniek.

•SmartCuisine: Het nieuwe keukenconcept voor de zorg. Lagere investering en een effi ciëntere werkmethode.

•Masterclass inductiekoken. Ervaar de snelheid en het rendement van de inductietechniek.

•De schone kunst van vaatwassen. Rhima professionele vaatwastechnieken.

•Kredietcrisis? Laat Prorent de apparatuur voor u financieren!

Deli XL zorgt tijdens de innovatie dagen voor een BEWUST VERS experience!
•Deli XL VLEES. Alles over Anna Paula rund en het Livar varken.
•Deli XL VIS. Leer meer over de gekweekte Noorse Zalm.
•Deli XL AGF. Over truffel en cress.
•Deli XL WILD&GEVOGELTE. Het wild zwijn en de Label rouge maïskip.
•Deli XL Mijn lunch. Meer rendement met het Deli XL Lunch-concept.

Meer informatie en inschrijven via de website van Levens
:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/bewust-food-innovatiedagen-komen-eraan/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je lunchzaak

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Interview
Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets

Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel mensen uit de buurt die gezellig voor een kopje koffie of een praatje komen. We zijn een van de weinige die zo vroeg open zijn in de stad, dus er komen dan o ...

Opening
Dunkin’ opent Pop up Store in Amsterdam The Style Outlet

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Halfweg. Na het succes van de vestigingen die in de overige outlets in Nederland gevestigd zijn kon een Vestiging in de Amsterdamse The Style Outlet niet uitblijven. Trost zijn we dat we in dit mooie project onze nieuwste concept van Dunkin&r ...

Economie Achtergronden
ING is positiever over economisch herstel

Het komende jaar groeit de Nederlandse economie naar verwachting van het ING Economisch Bureau met 2,6%, na krimp van 4,3% in 2020. Daarmee is het bbp in het vierde kwartaal van 2021 terug op 99% van het niveau van voor de coronacrisis. Het voorziene herstel is in 2021 dus nog niet volledig, maar we ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Heropening horeca blijft dit jaar nog zeer onzeker

Of de horeca open kan met Kerst blijft nog steeds de vraag. De persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van gisterenavond heeft nog geen perspectief op heropening geboden. Volgens het kabinet is er nog een lange weg te gaan en over Sinterklaas en Kerst is nog niets te zeggen, behalve d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: