Beuk appeltaarten; nu voor iedere ondernemer verkrijgbaar

2 april 2018 | David Bakker
Beuk appeltaarten; nu voor iedere ondernemer verkrijgbaar<

Reeds vele jaren bakte Beuk patisserie exclusief voor een gewaardeerde afnemer de authentieke ambachtelijke appeltaart. Die exclusiviteit is echter vanaf 1 april niet langer van kracht en kan Beuk nu deze superieure appeltaart ook aan alle andere horecaondernemers aanbieden.


Beuk introduceert de ambachtelijke appeltaart
 

De BEUK ambachtelijke appeltaart, met een reeds meerdere jaren bewezen kwaliteit, is een luxe appeltaart van 2200 gram. De basis is deeg van verse, echte roomboter. Op de bodem wordt originele custard gedoseerd met een plak luchtige Moskovische cake. Hierop wordt een verse appelvulling gelegd met een mix van suiker, rozijnen, kaneel en een vleugje citroen. De topping met vers frisse appelparten en kaneel maakt deze Ambachtelijke appeltaart een absolute kwaliteit topper. De taart is voor uw gebruiksgemak voorgesneden in 12 royale punten van 180 gram. Vraag gratis monster: info@beukfs.nl / www.fslm.nl



Beuk appeltaarten de winstbrenger op uw terras

Voor u als horecaondernemer een probleemloze omzet en winstmaker, want: Beuk appeltaarten zijn, ontdooid in de koelkast, ten minste 3 dagen houdbaar en blijven top van kwaliteit. U serveert uit per punt, dus geen derving, geen handeling van leeg fust of te veel medewerkers in de keuken. Een mooie marge van tenminste 75 procent. 


Beuk, meer dan 10 verschillende appeltaarten

Verschillende horecagelegenheden vraagt om verschillende appeltaarten, dit heeft alles te maken de prijs/kwaliteit die een horecaondernemer kan vragen voor koffie met appeltaart.


Altijd een appeltaart die bij uw terras past


Kan een ondernemer bijvoorbeeld €2,95 vragen voor koffie met appeltaart dan betekent dit, dat er een relatief eenvoudige appeltaart geserveerd wordt. Een appeltaart met plantaardige grondstoffen en een punt van 150 gram, dit kan de Beuk Wener - of Kruimelappeltaart zijn.

Kan een ondernemer €4.50 vragen voor koffie met appeltaart, dan raden wij aan de nu geïntroduceerde authentieke Beuk Ambachtelijke Roomboter appeltaart of de vermaarde Beuk Oud Hollandsche roomboter appeltaart met punten van 180 gram te serveren. In dat geval wel met 2 kopjes koffie, Shared dining is helemaal in.


Beuk, het grootste assortiment


En tussen deze uitersten heeft Beuk nog 8 andere roomboter of plantaardige appeltaarten, wat te denken van: De Beuk noten appeltaart, rijk bestrooid met een mengsel van gezonde noten en zaden, de specialiteit voor ondernemers die veel joggers of wielrenners op bezoek krijgen, of De Beuk applepie met caramel, een heerlijke traditionele Engelse specialiteit.
De befaamde Beuk Bourgondische appeltaart, afgewerkt met fris fruitige appelblokjes en kaneel, op heel veel terrassen een hit.



Beuk de lekkerste keuze uit de grootste keuze appeltaarten


Ga naar www.fslm.nl en lees welke appeltaart bij uw etablissement past en vraag dan ook de gratis tafelkaartjes "koffie met appeltaart" aan. Wij sturen u het promotie materiaal graag toe.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Interview Longread
Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Lunchrooms bevinden zich in de meeste gevallen in (stads)centra en stemmen daar het aanbod op af. Winkelend publiek, vriendinnengroepen en schoolgaande jeugd zijn er kind aan huis, maar je zult er zelden een trucker zien. Bij Lunchcafé Jut & Jul is het juist andersom, de truckers kunnen h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: