Beuk appeltaarten: start het seizoen met lekkere extra marge

13 maart 2018 | David Bakker

Appeltaarten, iedereen vindt de appeltaart die zijn of haar grootmoeder bakte de beste, de lekkerste. Een heerlijke sentimentele herinnering. Uiteraard hebben wij bij Beuk ook onze voorkeuren, wij moeten echter naar de markt kijken en weten dat iedere horecagelegenheid een specifieke taart vraagt. Vandaar dat Beuk meer dan tien verschillende appeltaarten ontwikkelde, bakt en verkoopt.

Een van de populairste en meest bestelde toppers op een terras is koffie met een punt appeltaart. Voor de relaxende consument een heerlijk fris tussendoortje, voor de sportieveling een prima stoot extra energie (door de verschillende soorten suikers) of in plaats van een echte lunch.

Lang houdbaar

Voor u als horecaondernemer een probleemloze omzet en winstmaker, want: Beuk appeltaarten zijn bewaard in de koelkast ten minste 3 dagen houdbaar. U serveert uit per punt, dus geen derving. Geen handeling van leeg fust. Mooie marge van ten minste 75 procent.

Maar waarom dan meer dan 10 verschillende Beuk appeltaarten? 10 verschillende oma's?Verschillende horecagelegenheden vraagt om verschillende appeltaarten. Dit heeft alles te maken met de prijs die een horecaondernemer kan vragen voor koffie met appeltaart.

Beuk Wener appeltaart

Kan de ondernemer bijvoorbeeld 2,95 euro vragen voor koffie met appeltaart dan betekent dat dat er een relatief eenvoudige appeltaart geserveerd wordt. Een appeltaart met plantaardige grondstoffen en een punt van 150 gram, dit kan de Beuk Wener appeltaart of Kruimelappeltaart zijn.

Kan een ondernemer 4,50 euro vragen voor koffie met appeltaart, dan raden wij aan de Beuk Oud Hollandsche roomboter appeltaart met punten van 185 gram te serveren, in dit geval wel met 2 kopjes koffie. 'Shared dining' is helemaal in.

Diversiteit

En tussen deze uitersten heeft Beuk nog 8 andere roomboter- of plantaardige appeltaarten. Wat te denken van De Beuk noten appeltaart, rijk bestrooid met een mengsel van gezonde noten en zaden, de specialiteit voor ondernemers die veel joggers of wielrenners op bezoek krijgen.

De Beuk applepie met caramel, een heerlijke traditionele Engelse specialiteit. De befaamde Beuk Bourgondische appeltaart, afgewerkt met fris fruitige appelblokjes en kaneel, op heel veel terrassen een hit. Of de roomboter Kruimelappeltaart, bestrooid met krokant gebakken roomboterdeeg-kruimels en gevuld met frisse appelblokjes en heerlijke banketbakkersroom.

Gratis Beuk appeltaarten

Beuk is heel blij dat zoveel ondernemers onze Beuk kwaliteit en Beuk merk trouw zijn. Beuk wil die waardering graag laten zien door onze trouwe afnemers te belonen met een korting in natura van 10 procent achteraf of vooraf.

Mail naar info@beukfs.nl het aantal Beuk appeltaarten die u dit jaar verwacht te gaan serveren en wij bezorgen u nu, voor de start van het terrasseizoen, die 10 procent geheel gratis. Graag telefoonnummer en het afleveradres vermelden. klik hier voor meer informatie.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: