Bakker Bart viert jubileum met speciale nacht

24 februari 2017 | Roy Spijker

Bakker Bart bestaat 40 jaar en gaat dit jubileumjaar van start met de Nacht van Bakker Bart. Op zaterdag 11 maart  openen zestien Bakker Bart winkels in het land tussen 5.00 uur en 7.00 uur hun deuren en geven de bakkers een rondleiding in de bakkerij, waarbij zij hun kennis en liefde voor het vak delen.

Elke nacht rijzen de broden van Bakker Bart in diepe rust. Nog voor het ochtendgloren worden door onze bakkers de ovens ontstoken om het lekkerste verse brood en andere broodproducten te bakken. De bakkers van Bakker Bart doen dat nu al 40 jaar en willen graag iedereen laten zien wat er allemaal bij het bakken van vers brood komt kijken. Liefhebbers kunnen een kijkje in de bakkerij nemen en het rijsproces van het brood meebeleven.

Uiteraard kan er ook geproefd worden; want wat is er nu lekkerder dan vers gebakken brood? De Nacht van Bakker Bart wordt afgesloten met een lekker gratis ontbijtje en een goodiebag voor iedere bezoeker.

Meer weten over Bakker Bart? Klik Hier!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: