Anne & Max Utrecht geopend

15 december 2014
Anne & Max Utrecht geopend

Na de 'soft opening' vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en
Paul Haarsma-Bakker zijn blij met hun nieuwe zaak. “We willen al jaren een eigen horecaonderneming in Utrecht en het concept van Anne&Max is ons op het lijf geschreven. We hebben er heel veel zin in!”, aldus de enthousiaste gastheren. Op de foto zie je Paul, die enorm trots is op de vestiging.

*Extra personeel*
Gedurende de eerste week bleek al snel dat er boehoefte is aan een dergelijke zaak in hartje Utrecht. De zaak draait enorm goed en er moesten zelfs twee extra personeelsleden ingeschakeld worden om de drukte bij te kunnen benen. De locatie is schitterend: in een monumentaal pand - eigendom van Elizen Vastgoed uit Twello - kun je terecht voor ontbijt, lunch, high tea, wijn en nog veel meer. De zaak is een echte 'huiskamer in de stad'.

*B&B*
Boven de lunchroom bevindt zich de B&B, die ook door Paul en Sander wordt gerund. De zaak is met enige vertraging geopens, aangezien er in de kelder archeologische vondsten werden gedaan tijdens de verbouwing. Dit kenmerkt de historische waarde van het pand.

Anne&Max staat bekend om de unieke formule en de gastvrije en vriendelijke sfeer. We bieden voor alle momenten van de dag niet alleen eerlijke en uitstekende koffie, maar je kan er ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of een bijzondere lunch.

*Veel ervaring in de horeca*
Sander en Paul Haarsma-Bakker zijn de eigenaren van de nieuwe vestiging van Anne&Max. Ze hebben beiden veel ervaring opgedaan in de horeca en zien een droom werkelijkheid worden. Na een uitgebreide verbouwing van het statige herenhuis wordt de eerste verdieping door de franchisenemers als Bed & Breakfast geëxploiteerd.

~Thijs Jacobs~

"#geopend#":http://www.lunchroom.nl/?q=geopend&x=zoeken

Overig nieuws