4 jaar geleden in Lunchroom: hoe onderneem je in een kattencafé?

Auteur: Redactie
9 april 2021
4 jaar geleden in Lunchroom: hoe onderneem je in een kattencafé?

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.

Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een interview dat we plaatsten in 2017. In Den Haag bezochten we kattencafé Ditjes & Katjes, waar Eef Krol haar droom werkelijkheid zag worden..

Voor de verbouwing van het kattencafé was geld nodig. Dit werd ingezameld middels crowdfunding. Moest er veel aan het pand gebeuren? "Ja, echt heel veel", vertelde Eef. "Hiervoor was het een soort Spaanse snackbar en daarvoor was het een soort kippenzaak. We moesten enorm veel grills en frituurtoestanden uit de zaak slopen."

Het interview lees je via deze link.

Dossier

Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

LU21Jaar

Overig nieuws