Zuivere koffie bij Hometown Coffee

1 juli 2013
Zuivere koffie bij Hometown Coffee

‘Slow’ gezet of uit het espresso-apparaat. Met of zonder melk. IJskoud of gloeiend heet. Relaxt opdrinken of to go. Met een broodje of met een taartje. Bij de nieuwe zaak Hometown Coffee in Den Haag
staat een team van enthousiaste barista’s klaar om een bijzondere koffies te maken voor haar gasten.

*Zwarte goud*
In april 2013 opende Hometown Coffee haar deuren. Naast koffie staan ook smoothies, broodjes, verschillende soorten thee en patisserie geserveerd. Met veel liefde voor en kennis van het vak schenken de barista's het zwarte goud voor de gast zoals die hem het liefste drinkt. De koffie en de andere producten kunnen ook meegenomen worden.

*Koffiebar uit New York*
Voor de ontwikkeling van de nieuwe zaak ging Hometown Coffee een samenwerking aan met Douwe Egberts. Vanuit DE was Jeroen Veldkamp, trendwatcher en meervoudig Nederlands kampioen barista nauw betrokken bij het proces. De inrichting van de koffiebar is ontsproten aan het brein van interieurstylist Thijs Murré, die ook het interieur van de Amsterdamse club Jimmy Woo ontwierp. Hij liet zich inspireren door de independent coffeebars in grote wereldsteden. Het resultaat? Vintage stoeltjes en krukjes, een koperen barblad en een retro bank: een koffiebar die zo uit New York lijkt te zijn weggeplukt.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws