Zuivere koffie bij Hometown Coffee

1 juli 2013 |
Zuivere koffie bij Hometown Coffee<

‘Slow’ gezet of uit het espresso-apparaat. Met of zonder melk. IJskoud of gloeiend heet. Relaxt opdrinken of to go. Met een broodje of met een taartje. Bij de nieuwe zaak Hometown Coffee in Den Haag
staat een team van enthousiaste barista’s klaar om een bijzondere koffies te maken voor haar gasten.

Zwarte goud
In april 2013 opende Hometown Coffee haar deuren. Naast koffie staan ook smoothies, broodjes, verschillende soorten thee en patisserie geserveerd. Met veel liefde voor en kennis van het vak schenken de barista's het zwarte goud voor de gast zoals die hem het liefste drinkt. De koffie en de andere producten kunnen ook meegenomen worden.

Koffiebar uit New York
Voor de ontwikkeling van de nieuwe zaak ging Hometown Coffee een samenwerking aan met Douwe Egberts. Vanuit DE was Jeroen Veldkamp, trendwatcher en meervoudig Nederlands kampioen barista nauw betrokken bij het proces. De inrichting van de koffiebar is ontsproten aan het brein van interieurstylist Thijs Murré, die ook het interieur van de Amsterdamse club Jimmy Woo ontwierp. Hij liet zich inspireren door de independent coffeebars in grote wereldsteden. Het resultaat? Vintage stoeltjes en krukjes, een koperen barblad en een retro bank: een koffiebar die zo uit New York lijkt te zijn weggeplukt.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: