Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

14 januari 2015 |
Zuid-Holland heeft markantste ondernemer<

Martijn en Michiel van den Berg van hotel Vesper in Noordwijk zijn gisteravond uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van
Nederland. Dit vond plaats tijdens het KHN-gala in Hotel Okura Amsterdam. De dolgelukkige heren ontvingen de prijs uit handen van Loek Hermans, voorzitter van de landelijke jury. De broers werden gekozen uit veertien regionale winnaars die gedurende de avond allemaal in het zonnetje werden gezet.

Vak geleerd van vader
Michiel: "Wat ontzettend geweldig! We hebben het vak geleerd van onze vader. Samen met mijn lieve broer en lieve vrouwen hebben we dit kunnen bereiken. Wij zijn zo ontzettend trots! Wat zou Nederland zijn zonder horeca!"
De broers zijn eigenaar van strandpaviljoen Het Zuiderbad, bar en restaurant Bries en Hotel Vesper in Noordwijk aan Zee.

Zorgeloze en tijdloze ervaring
Juryvoorzitter Loek Hermans roemde het tweetal om hun innovatiekracht: "Wat deze twee jongens doen, is innovatie van begin tot einde. Ze rijgen concept na concept aan elkaar en hebben oog voor ontwerp, gevoel, gastvrijheid, professionaliteit en - last but not least - de gasten. Er was afgelopen jaren nergens tijd voor; om de gasten boven alles een zorgeloze, tijdloze ervaring te kunnen bieden. Een moment waarop de tijd even stilstaat. Om te genieten. Van pure gastvrijheid."

Top 3
Tijdens de gala-avond werd ook de gedeelde nummer twee bekendgemaakt: Eugene Vaessen van de Gerardushoeve in Epen (regionale winnaar Limburg) en Antonio van den Hengel, Marieke Beijersbergen en Sander van Veenendaal Grand Café De Lindenhof in Soest.

Meer lezen over de Meeste Markante Horecaondernemer verkiezing? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: