Zorgeloos het terrasseizoen in!

15 april 2019 | redactie

Op 21 maart is de lente officieel begonnen en zou het zonnetje steeds vaker moeten gaan schijnen. Tijd voor het terrasseizoen!

In februari ging het binnen een week van sneeuw en een temperatuur van rond het vriespunt naar twintig graden en felle zon. Terrassen stroomden eerder dan verwacht helemaal vol; een echte uitdaging voor het horecapersoneel dus. Het assortiment van Bieze Foodservice kan bij dit soort uitdagingen een helpende hand bieden.

Lunchinspiratie

In de Bieze voorjaarsbrochure vind je receptinspiratie en productinformatie voor het aankomende terrasseizoen. Helemaal hip en van nu is bijvoorbeeld de ‘Salad bowl’ met Kip Marrakesh en Taboulé Oriental. Niet alleen als salad bowl is de Bieze Kip Marrakesh salade lekker, de veelzijdigheid van dit product is enorm. Heerlijk op Turks brood of in een rijk gevulde wrap. Deze is als lunch te serveren, maar kan in stukjes gesneden ook als borrelhapje dienen. De Aziatische keuken wint aan populariteit, daar kunnen we niet meer omheen.  Wist je dat de Bieze Kip Marrakesh salade en Bieze Tonijn salade ook uitermate geschikt zijn om in sushi te verwerken?

Voor leuke Aziatische recepten, klik hier.

Borrelplank

Als je denkt aan een borrel op een terras, denk je natuurlijk ook aan fingerfood. De stokbroodjes met kruidenboter en aioli zijn een bekende combinatie. Maar hoe lekker en verfrissend is het om dit eens te vervangen door de Tzatziki saus van Bieze; een traditionele Griekse saus op basis van kwark en yoghurt, verrijkt met komkommerreepjes en knoflook. Niet alleen voor op een toastje of stukje stokbrood, maar ook om een staafje komkommer of wortel in te dippen. Op een stukje stokbrood is de Tomaat-Komkommer Rauwkost een goede topping, zo maak je in een handomdraai een frisse Bruschetta.

Tip

Presentatie is alles als het om eten gaat en maakt het bereiden en serveren ervan nóg leuker. Maak het verschil met mooi servies, eventueel in de stijl van de afkomst van het gerecht. Laat de ingrediënten spreken door te variëren in kleuren en structuren.

Zorgeloos

Tijd is schaars in de horeca, en zeker aan het begin van het seizoen wanneer het nieuwe zomerpersoneel nog ingewerkt moet worden. Het assortiment van Bieze Foodservice zorgt er voor dat het bereiden van het gewenste gerecht sneller en makkelijker gaat en continuïteit in recepturen gewaarborgd wordt. Van heerlijke parelcouscous met gerookte kip en chioggia, tot gamba taco’s met coleslaw. Benieuwd naar de recepten, klik hier!

Ook met het praktische aspect heeft Bieze Foodservice rekening gehouden; de Salades zijn koelvers en praktisch verpakt waardoor ze lang houdbaar zijn. De verpakking is goed hersluitbaar en door de vorm makkelijk op te stapelen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Koffie & thee
Zijn we allemaal al klaar voor Nationale Koffiedag?

Op dinsdag 24 september 2019, de vierde dinsdag van september, is het Nationale Koffiedag. Hét moment om op deze dag samen een kop koffie te drinken en ideeën uit te wisselen. Ook over de herkomst van de koffie. Meer dan driekwart van de Nederlandse medewerkers (84%) vindt dat lekkere ko...

Opening Koffie & thee
30ml Coffee Roasters wordt lid van Amsterdam Roasters

30ml Coffee Roasters zal zich gaan vestigen bij Amsterdam Roasters in Amsterdam Noord en zal de faciliteiten en koffiebranders gebruiken om de koffie te branden voor hun franchise bedrijven. Frans Kooijman, CEO: "De reden voor 30ml om lid te worden van Amsterdam Roasters is vanwege de samenwerk...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: