Amerikaans eten in Zoetermeer

24 september 2014 |
Amerikaans eten in Zoetermeer<

Op 29 september opent in Zoetermeer Hudson Bar & Kitchen; een ware culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Het restaurant is
net buiten het centrum gevestigd en is daarmee ook een geschikte locatie voor evenementen en groepen. Dit vleugje Big Apple in Zoetermeer zal op 6 oktober officieel geopend worden door wethouder Van Leeuwen en door New York-deskundige Willem Post.

All American dining
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Dé high roller op de kaart is The Famous Hudson Burger geserveerd met de beroemde Hudson saus. En zoals alle heerlijke burgers op het menu gemaakt van rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen. Op de gevarieerde kaart staan ook Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. En hotdogs zoals de beroemde Snoopdog, gemaakt van 100% biologisch vlees geserveerd met spicy mayonaise, frisse relish, jalapeños en crispy uitjes. Ook vegetariërs komen bij Hudson aan hun trekken dankzij de fantastische vleesvervangers van de Vegetarische Slager.

Lunch en diner
Hudson Zoetermeer is geopend voor de (zaken)lunch en diner. Vanwege de ruime opzet is Hudson ook zeer geschikt voor gezinnen. Op zondagen worden er een tal van activiteiten voor de kleintjes georganiseerd. Daarnaast serveert Hudson Bar & Kitchen ook een high wine, een gezellige borrel waarbij allerlei barbites geserveerd worden, typische Amerikaanse snacks waar je je vingers bij opeet. Deze snacks smaken overigens ook heel goed bij de selectie van cocktails aan de bar.

Meer lezen over horeca in Zoetermeer? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: