Amerikaans eten in Zoetermeer

24 september 2014
Amerikaans eten in Zoetermeer

Op 29 september opent in Zoetermeer Hudson Bar & Kitchen; een ware culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Het restaurant is
net buiten het centrum gevestigd en is daarmee ook een geschikte locatie voor evenementen en groepen. Dit vleugje Big Apple in Zoetermeer zal op 6 oktober officieel geopend worden door wethouder Van Leeuwen en door New York-deskundige Willem Post.

*All American dining*
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Dé high roller op de kaart is The Famous Hudson Burger geserveerd met de beroemde Hudson saus. En zoals alle heerlijke burgers op het menu gemaakt van rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen. Op de gevarieerde kaart staan ook Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. En hotdogs zoals de beroemde Snoopdog, gemaakt van 100% biologisch vlees geserveerd met spicy mayonaise, frisse relish, jalapeños en crispy uitjes. Ook vegetariërs komen bij Hudson aan hun trekken dankzij de fantastische vleesvervangers van de Vegetarische Slager.

*Lunch en diner*
Hudson Zoetermeer is geopend voor de (zaken)lunch en diner. Vanwege de ruime opzet is Hudson ook zeer geschikt voor gezinnen. Op zondagen worden er een tal van activiteiten voor de kleintjes georganiseerd. Daarnaast serveert Hudson Bar & Kitchen ook een high wine, een gezellige borrel waarbij allerlei barbites geserveerd worden, typische Amerikaanse snacks waar je je vingers bij opeet. Deze snacks smaken overigens ook heel goed bij de selectie van cocktails aan de bar.

"*Meer lezen over horeca in Zoetermeer? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=zoetermeer&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws