Je hebt gezocht op: kreeften

Kaart Good Fish Foundation laat zien waar je rivierkreeft kunt kopen
24 augustus 2020Nieuws

Kaart Good Fish Foundation laat zien waar je rivierkreeft kunt kopen

Good Fish Foundation heeft een overzichtskaart gemaakt waarmee de consument heel eenvoudig een visser kan vinden die rivierkreeften verkoopt. Als je z...

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie
27 mei 2019Nieuws

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

De Cas Spijkers Academie is dé springplank voor aanstormend culinair talent. De ambitieuze studenten van de opleiding zijn verzekerd van een mo...

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
19 november 2018Nieuws

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de K...

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal
21 februari 2018Nieuws

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een speciale Koningsbitterbal ontwikkeld. De bitterbal is gevuld met pompoen en oud-Hollandse specerijen en is...

10 restaurants om voor naar New York te reizen
19 oktober 2017Nieuws

10 restaurants om voor naar New York te reizen

Dat New York oneindig veel goede restaurants telt is geen geheim meer. In deze stad ontstaan food trends die over de hele wereld worden gekopieerd. Ma...

De opkomst van ontbijtcafés
13 oktober 2016Nieuws

De opkomst van ontbijtcafés

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom is het best gek dat stadscentra gevuld zijn met restaurants en lunchzaken, maar dat er haa...

Video: wat doet de horeca met de vergrijzing?
6 juli 2016Nieuws

Video: wat doet de horeca met de vergrijzing?

In onderstaande video legt CBS-hoofddemograaf Jan Latten uit, dat de vergrijzing het meest toegenomen is in Limburg. Hij concludeert dat de  ...

Joop Braakhekke veilt eerste oosterscheldekreeft
15 maart 2016Nieuws

Joop Braakhekke veilt eerste oosterscheldekreeft

Het seizoen van de Oosterscheldekreeft is weer in aantocht. Traditioneel start het seizoen met de veiling van de eerste Oosterscheldekreeft voor het...

De Horeca 100 van 2015
15 december 2015Nieuws

De Horeca 100 van 2015

We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roeri...

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?
2 november 2015Nieuws

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?

Van kikkerbilletjes en stoofvlees in de bistro tot kreeftensoep en eendenborstfilet in de brasserie: lekker eten kunnen gasten bij beiden. Hoewel de...

Altijd verse kreeft met de Kreeft Express
17 september 2015Nieuws

Altijd verse kreeft met de Kreeft Express

Groothandel De Kweker start vanaf vandaag met een nieuw concept: de Kreeft Express. Amsterdamse horecaondernemers kunnen hier dagelijks verse kreeft...

Martins Brasserie, Apeldoorn: van lunchroom naar brasserie
7 mei 2015Nieuws

Martins Brasserie, Apeldoorn: van lunchroom naar brasserie

Martins Brasserie is een begrip in Apeldoorn. De gasten zijn trouw, en dat terwijl er zoveel veranderd is in de afgelopen tachtig jaar. Martins Brasse...

Trend: Lobster & Burger Bars
1 mei 2015Nieuws

Trend: Lobster & Burger Bars

De hamburgertenten schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond en nu heeft ons land dan ook de ‘lobster’ (kreeft) ontdekt. Kreeft is een del...

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!
13 oktober 2014Nieuws

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en verrassend...

Street food op IJsland
10 september 2014Nieuws

Street food op IJsland

Pop-up concepten en street food zijn helemaal in. Op IJsland zie je ook interessante concepten opduiken op plaatsen waar je die niet verwacht. Lunchro...

Bistro, hamburger en kreeft
9 september 2014Nieuws

Bistro, hamburger en kreeft

In iedere editie van Lunchroom lees je het voorwoord van hoofdredacteur Thijs Jacobs. De septembereditie is zojuist verschenen, dus ook online is deze...

Eerste vangst Oosterscheldekreeft
29 maart 2013Nieuws

Eerste vangst Oosterscheldekreeft

Op 28 maart is het nieuwe Oosterscheldekreeft-seizoen officieel van start gegaan. De eerste kreeft werd geveild door Erica Terpstra en voor 19.850 eur...

Bolletje boterbabbelaar-ijs graag!
21 maart 2012Nieuws

Bolletje boterbabbelaar-ijs graag!

OudHollands boterbabbelaar-ijs wordt de smaak van 2012. Vandaag werd het ambachtelijke ijsseizoen geopend bij Nelis' IJssalon in Weesp. Ook de trends...

Bubbles & Blessings, Betrokkenheid en bezieling als hoogste goed
22 september 2010Nieuws

Bubbles & Blessings, Betrokkenheid en bezieling als hoogste goed

Er was in Bilthoven al van alles gepasseerd op de plek waar nu Bubbles & Blessings (B&B) zit. Van een boekenwinkel tot een Surinaams eethuis...

Unilever kookt met sterren
7 september 2010Nieuws

Unilever kookt met sterren

Unilever Foodsolutions heeft flink uitgepakt voor de introductie van haar samenwerking met topchefs Onno Kokmeijer (Executive Chef bij restaurant Ciel...

In Beverwijk genieten gasten langer van verse vis
24 juli 2009Nieuws

In Beverwijk genieten gasten langer van verse vis

Viswinkel en lunchroom De Plantage aan Zee in Beverwijk houdt de deuren langer open. Tot 19.00 uur is er voortaan tijd voor het halen van verse vismaa...

Hollandse garnalenkroket met couscous
12 februari 2005Nieuws

Hollandse garnalenkroket met couscous

Kroketten zijn in veel lunchrooms echte hardlopers. Maar er zijn ook genoeg zaken die hem liever niet op de menukaart zetten, omdat het een “alledaag...