Je hebt gezocht op: The Blueberry

Lunchroompanel: Ik doe mee aan de crompouce-hype
14 november 2023Nieuws

Lunchroompanel: Ik doe mee aan de crompouce-hype

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van horecadagzaken uit het hele land...

Lunchroompanel: Is enkel digitaal betalen een mogelijkheid voor jouw dagzaak?
7 augustus 2023Nieuws

Lunchroompanel: Is enkel digitaal betalen een mogelijkheid voor jouw dagzaak?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....

Lunchroompanel: Zie jij jezelf in de toekomst franchisen?
12 april 2023Nieuws

Lunchroompanel: Zie jij jezelf in de toekomst franchisen?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....

Lunchroompanel: Het is weer makkelijker om de roosters vol te krijgen
7 februari 2023Nieuws

Lunchroompanel: Het is weer makkelijker om de roosters vol te krijgen

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....

Lunchroompanel: Wat is de beste beslissing die je ooit hebt genomen?
9 januari 2023Nieuws

Lunchroompanel: Wat is de beste beslissing die je ooit hebt genomen?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....

Lunchroompanel: Zet je (straks) vanwege de stijgende energiekosten de verwarming wat lager dan normaal gesproken?
15 november 2022Nieuws

Lunchroompanel: Zet je (straks) vanwege de stijgende energiekosten de verwarming wat lager dan normaal gesproken?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....

Lunchroompanel: Laat jij je bij het vaststellen van de prijzen leiden door de concurrent of reken je de kostprijs en winstmarges uit?
13 september 2022Nieuws

Lunchroompanel: Laat jij je bij het vaststellen van de prijzen leiden door de concurrent of reken je de kostprijs en winstmarges uit?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....

The Blueberry realiseert nieuwe vestiging met behulp van gasten
24 augustus 2022Nieuws

The Blueberry realiseert nieuwe vestiging met behulp van gasten

The Blueberry is in Amersfoort al jaren een gevestigde naam in de horeca. De dagzaken vind je op de Hof in het centrum van de stad, en een grote 2e ve...

Lunchroompanel: Wat is de grootste verandering die je hebt doorgevoerd in de afgelopen twee jaar?
10 augustus 2022Nieuws

Lunchroompanel: Wat is de grootste verandering die je hebt doorgevoerd in de afgelopen twee jaar?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken door het hele land...

Lunchroompanel: Door personeelstekort kan ik de volledige potentie van mijn dagzaak niet benutten
29 juni 2022Nieuws

Lunchroompanel: Door personeelstekort kan ik de volledige potentie van mijn dagzaak niet benutten

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken door het hele land...

Lunchroompanel: Wat kan de gemeente voor jouw horecazaak betekenen?
11 maart 2022Nieuws

Lunchroompanel: Wat kan de gemeente voor jouw horecazaak betekenen?

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken door het hele land...

Thijs Jacobs: mijn drie favoriete interviews van 2020
28 december 2020Nieuws

Thijs Jacobs: mijn drie favoriete interviews van 2020

Het was een lastig jaar, to say the least. De horecaondernemers lopen op hun achterste benen en op onze redactie probeerden we je dagelijks op de hoog...

Personeelssoftware in je lunchroom: besparen en professionaliseren
14 december 2020Nieuws

Personeelssoftware in je lunchroom: besparen en professionaliseren

Software voor personeelsplanning wordt steeds vaker gebruikt in de horeca. In Excel werken is een tijdrovende bezigheid, dus het werken met perso...

The Blueberry overleeft: ''We behaalden deze zomer zelfs een omzetstijging''
29 september 2020Nieuws

The Blueberry overleeft: ''We behaalden deze zomer zelfs een omzetstijging''

Het is lastig ondernemen in deze uitdagende tijden, maar Lisette de Jong laat met haar zaak The Blueberry zien dat er nog steeds heel veel mogelijk is...

"We bakken 10.000 American pancakes per jaar
25 februari 2020Nieuws

"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 7...

Tjarda Romeijn maakte het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava
14 januari 2020Nieuws

Tjarda Romeijn maakte het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava

Tjarda maakt Het Lekkerste Lunchgerecht in de categorie Horeca. Hij won tijdens de Horecava met haar ‘Burrata di Vega’ deze vooraanstaande...