Je hebt gezocht op: Family

Investeren in... kerstdecoratie
13 oktober 2025Nieuws

Investeren in... kerstdecoratie

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

“Een weekend Parijs is geen uitje, maar een investering in groei”
7 oktober 2025Nieuws

“Een weekend Parijs is geen uitje, maar een investering in groei”

Wie binnenstapt bij Brunch Boutique in Gouda, stapt een warme, huiselijke plek binnen waar versgebakken taarten, de geur van koffie en een glimlach va...

Pin-only in de horeca: lastig, maar steeds vaker praktijk
30 september 2025Nieuws

Pin-only in de horeca: lastig, maar steeds vaker praktijk

In de horeca is het steeds gebruikelijker dat klanten met pin betalen. Steeds meer ondernemers overwegen daarom een pin-only beleid, waarbij contant g...

Doe mee met de monitor: help digitaliseringskansen voor dagzaken in kaart te brengen
25 september 2025Nieuws

Doe mee met de monitor: help digitaliseringskansen voor dagzaken in kaart te brengen

Met een lunchroom ben je dagelijks bezig met het maximaliseren van gastvrijheid, kwaliteit en een prettige sfeer voor de gasten. Maar achter de scherm...

Hotel-restaurant De Bungelaer wint Pastridor Sandwich Showdown op Gastvrij Rotterdam
23 september 2025Nieuws

Hotel-restaurant De Bungelaer wint Pastridor Sandwich Showdown op Gastvrij Rotterdam

Voor het tweede jaar op rij vond tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam de broodjeswedstrijd Pastridor Sandwich Showdown plaats. Na een spannende fina...

Bakker Bart To Go start in 2026 op dertien treinstations
19 september 2025Nieuws

Bakker Bart To Go start in 2026 op dertien treinstations

Vanaf medio januari 2026 opent Bakker Bart op veertien stationslocaties het nieuwe Bakker Bart To Go-concept. De huidige Backwerk-winkels worden hierv...

Deze zes belastingen betalen horecaondernemers óók
16 september 2025Nieuws

Deze zes belastingen betalen horecaondernemers óók

Belasting betalen is geen ondernemer vreemd. Omzetbelasting, inkomstenbelasting en loonheffing zijn belastingen die iedere horecaondernemer wel kent....

Barista Cafe opent deuren in Hoofddorp
12 september 2025Nieuws

Barista Cafe opent deuren in Hoofddorp

Hoofddorp heeft er vanaf 13 september een nieuwe plek bij voor goede koffie, ontbijt en lunch. In een hoekpand met hoge raampartijen en een terras lan...

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees
12 september 2025Nieuws

Gastvrij Rotterdam 2025: laatste standupdates en must-sees

Van 22 tot en met 24 september 2025 vindt de 12e editie van Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Het is dé horecavakbeurs voor ambitieu...

Investeren in... servetten
8 september 2025Nieuws

Investeren in... servetten

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Zes tips over onderhandelen met je leverancier
2 september 2025Nieuws

Zes tips over onderhandelen met je leverancier

De inflatie blijft de horeca onder druk zetten. Volgens ING stijgen de horecaprijzen in 2025 gemiddeld met 5 procent, wat hoger is dan de algemene inf...

Barista Cafe opent deuren aan de Neude in Utrecht
1 september 2025Nieuws

Barista Cafe opent deuren aan de Neude in Utrecht

Midden op de Neude, het bekendste plein van de stad, is Barista Cafe Utrecht Neude geopend in een karakteristiek pand. Achter de nieuwe vestiging staa...

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”
26 augustus 2025Nieuws

“De veertigste vestiging van ’t Zusje opent in oktober. Nummer 41 komt in Duitsland”

Groots ondernemen... Franchiseketen ’t Zusje groeide binnen vijftien jaar van de eerste opening naar de in oktober te openen veertigste loc...

Eethuis Family Heemskerk is overgenomen door twee ervaren broers
20 augustus 2025Nieuws

Eethuis Family Heemskerk is overgenomen door twee ervaren broers

Family Heemskerk krijgt nieuwe gezichten: de broers Michael en John nemen het eethuis over en zetten hiermee een volgende stap in hun horecacarri&egra...

"Ondernemen op Texel is prachtig, maar je moet er wel tegen kunnen"
18 augustus 2025Nieuws

"Ondernemen op Texel is prachtig, maar je moet er wel tegen kunnen"

We hadden online al een ticket gekocht en reden dus zo de pont op naar Texel. Op het dek vliegen de meeuwen mee en eten gretig brood uit de handen van...

Investeren in... verlichting
11 augustus 2025Nieuws

Investeren in... verlichting

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Bagels & Beans op Mariaplaats in Utrecht krijgt nieuw en jong ondernemersduo
11 augustus 2025Nieuws

Bagels & Beans op Mariaplaats in Utrecht krijgt nieuw en jong ondernemersduo

Wat ooit begon als een bijbaan voor Luc Boerrigter (27), groeit nu voor hem en Lynn Rademaker (24) uit tot een droom die ruikt naar versgebakken bagel...

Bier wordt (eindelijk) serieus genomen
5 augustus 2025Nieuws

Bier wordt (eindelijk) serieus genomen

In Frankrijk en Italië wordt er vaak een beetje meewarig gekeken wanneer een gast in een restaurant om een biertje vraagt bij het eten en ook in...

Boost je omzet met 84 tips: gratis download van Lunchroom.nl
4 augustus 2025Nieuws

Boost je omzet met 84 tips: gratis download van Lunchroom.nl

Als horecaondernemer ben je elke dag bezig met je gasten tevreden houden, je team aansturen en je zaak draaiende houden. Maar hoe zorg je ervoor dat j...

Nippen aan kennis met het bierwoordenboek
22 juli 2025Nieuws

Nippen aan kennis met het bierwoordenboek

In dit artikel licht deze website de wereld van bier toe, in alfabetische volgorde. Van een simpel fluitje tot het verschil tussen geuze en gose, je l...

Shell-station Ten Esschen wint titel ‘Lekkerste broodje langs de weg 2025!
16 juli 2025Nieuws

Shell-station Ten Esschen wint titel ‘Lekkerste broodje langs de weg 2025!

Voor de derde keer op rij organiseerde Shell in samenwerking met Bakerstreet de Sandwich Competition in Nederland. De finale werd gehouden op 2 juli,...

Spaans Europastry neemt Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten over
16 juli 2025Nieuws

Spaans Europastry neemt Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten over

Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten, een distributeur van premium diepgevroren patisserie, desserts en ijs, is overgenomen door het Spaanse Eur...

Wat kan er misgaan met bier in de horeca?
15 juli 2025Nieuws

Wat kan er misgaan met bier in de horeca?

Over het algemeen is bier een eenvoudig te serveren product: een gast doet een bestelling, de barman trekt de tap open of pakt een flesje of blik uit...

Investeren in... bestek
14 juli 2025Nieuws

Investeren in... bestek

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Met bierpairing de smaakbeleving versterken en de omzet verhogen
8 juli 2025Nieuws

Met bierpairing de smaakbeleving versterken en de omzet verhogen

Bierpairing is een trend die steeds populairder wordt in horecagelegenheden over de hele wereld. Het combineren van bier met de gerechten die op het m...

Nieuwe Starbucks-locatie van ruim 500m2 opent op Schiphol
2 juli 2025Nieuws

Nieuwe Starbucks-locatie van ruim 500m2 opent op Schiphol

Schiphol verwelkomt met trots een nieuwe Starbucks vestiging op de luchthaven, centraal gelegen in de vernieuwde Lounge 1. De recent geopende locatie...

Gezond brood in de horeca: wat kies je en waarom?
1 juli 2025Nieuws

Gezond brood in de horeca: wat kies je en waarom?

Brood is een van de meest geliefde voedingsmiddelen. Bij de lunch, bij het ontbijt, als tussendoortje in een café, of als bijgerecht in een r...

10 feiten die je helpen het perfecte brood te bakken voor jouw horecazaak
24 juni 2025Nieuws

10 feiten die je helpen het perfecte brood te bakken voor jouw horecazaak

Niets vult een horecazaak zo aangenaam als de geur van versgebakken brood. Deze geur kan een belangrijke marketingtool zijn, omdat het een gevoel van...

Maak een ‘signature’ brood voor jouw lunchroom
17 juni 2025Nieuws

Maak een ‘signature’ brood voor jouw lunchroom

Als horecaondernemer kun je je gasten verrassen met brood. Door gevulde broden, artistieke decoraties en ongebruikelijke smaakcombinaties te gebruiken...

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg
13 juni 2025Nieuws

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg. Met deze gloednieuwe winkel krijgt het winkelcentrum er een warme e...

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
13 juni 2025Nieuws

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, sprak met een Belgische zakenpartner over de lunch. “Het zette mij aan het denken”, ald...

Van gast naar bagelbaas: een nieuw hoofdstuk in het Schunck-gebouw
12 juni 2025Nieuws

Van gast naar bagelbaas: een nieuw hoofdstuk in het Schunck-gebouw

Soms loop je ergens naar binnen en weet je: dit klopt. Voor Jasper Sirre gebeurde dat in de Bagels & Beans in het Schunck-gebouw in Heerlen. Wat b...

Met deze internationale broden kan je jouw lunchroom onderscheiden
10 juni 2025Nieuws

Met deze internationale broden kan je jouw lunchroom onderscheiden

Brood speelt een belangrijke rol in keukens over de hele wereld. Van Mexicaanse tortilla’s tot zachte naan in India: broodsoorten voegen, naast...

Investeren in... menukaarten
9 juni 2025Nieuws

Investeren in... menukaarten

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Gourmet sandwiches en meer: hoe jij jouw broodaanbod kunt verfijnen
3 juni 2025Nieuws

Gourmet sandwiches en meer: hoe jij jouw broodaanbod kunt verfijnen

In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...

Thuisbezorgd gaat samenwerken met chocolaterie-keten Coco & Sebas
3 juni 2025Nieuws

Thuisbezorgd gaat samenwerken met chocolaterie-keten Coco & Sebas

Inwoners van Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Hilversum, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Rotterd...

Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider
27 mei 2025Nieuws

Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider

Maandag 26 mei is Robèrt van Beckhoven (64), eigenaar van ‘bij Robèrt’ in Oisterwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Me...

Onmisbare broodkennis voor horecaondernemers: van A tot Z
27 mei 2025Nieuws

Onmisbare broodkennis voor horecaondernemers: van A tot Z

In dit artikel wordt de wereld van brood in alfabetische volgorde toegelicht. Van simpel afbakbrood tot de termen lamineren en poolish, je leest...

Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld
20 mei 2025Nieuws

Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld

Brood en bier: twee alledaagse producten die al eeuwenlang een plaats hebben in onze cultuur en keuken. En twee producten die meer met elkaar gemeen h...

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"
16 mei 2025Nieuws

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"

Waar de meeste horecaondernemers hun handen vol hebben aan één vestiging, groeit Dudok gestaag door met twintig locaties, een miljoen ta...