Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

27 maart 2015 |
Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?<

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale.
Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland organiseert twee voorrondes. Het doel is om meer koks de kans te geven kennis te maken met de belangrijkste culinaire wedstrijd ter wereld en zich te kwalificeren voor de Nederlandse finale. De voorrondes staan open voor alle professionele Nederlandse koks. Ze vinden plaats op 15 en 16 juni 2015 in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. Kandidaten kunnen zich vanaf nu "aanmelden.":http://bocusedornederland.nl/
Chef Jan Smink deed afgelopen januari mee aan de Bocuse d'Or wereldfinale in Lyon. Hij behaalde de 9e plaats.

Over de voorrondes
"We kennen een aantal ambitieuze koks die geweldige kandidaten zijn om Nederland te vertegenwoordigen bij de internationale wedstrijden. Sommigen van hen deden al eerder mee aan de wedstrijd. Hen gaan we persoonlijk uitnodigen zich nogmaals aan te melden voor de Nederlandse finale", aldus het bestuur van Bocuse d’Or Nederland. "Maar er zijn ook veel ambitieuze jonge koks die we nog niet persoonlijk kennen. We willen hen graag de gelegenheid bieden te laten zien wat zij kunnen. Ze kunnen tijdens de voorrondes een plaats bemachtigen voor de Nederlandse finale." Met de voorrondes hoopt Bocuse d’Or Nederland meer koks de gelegenheid te geven kennis te maken met de belangrijkste culinaire wedstrijd ter wereld.

Data en locatie
De voorrondes vinden plaats op 15 en 16 juni 2015 in de keukens van het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. De Nederlandse finale vindt plaats op 21 september 2015 op de Horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: