Volg de workshop cappuccino's maken

5 februari 2013
Volg de workshop cappuccino's maken

Latte Art, melkkunst, is dé koffietrend. Weten hoe u de beste cappuccino's voor uw gast maakt? Kom langs op de Nationale Lunchroomdag en koffieleverancier Mocca d'Or laat het u in hun workshop zien.

*Workshop cappuccino's*
Latte Art wordt in steeds meer lunchrooms toegepast, want door cappuccino's als kunstwerk met een betere smaak te presenteren, kunt u zich onderscheiden. Met Latte Art wordt een cappuccino gepresenteerd op een bijzondere manier. De barista zet zijn persoonlijke handtekening op de cappuccino, door met opgeschuimde melk vanuit een stalen kan uit de vrije hand een figuur te tekenen in de espresso. Word ook een barista, leer het en kom langs!

*Onderscheidende lunchrooms*
Latte Art, geeft een prachtig effect, maar vereist wilskracht en creativiteit van de maker en kwaliteit van ingrediënten. Na het zien van het figuurtje is het de smaak die echt enthousiast maakt. Door cappuccino's te serveren als Latte Art kan de lunchroomondernemer zijn uitstraling verbeteren en zullen de gasten keer op keer versteld staan van deze bijzondere Latte Art cappuccino. De barista van Mocca d'Or geeft op de Nationale Lunchroomdag aanwijzingen en laat de kunst van het vak zien.

*Binnenkort inschrijven*
Nieuwsgierig en wilt u weten hoe het werkt? Komt langs op de Nationale Lunchroomdag op 18 maart en bezoek de ondernemersdag gratis. Binnenkort kunt u zich inschrijven.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws