Verhage opent deuren nieuwe vestiging Gouda

1 september 2020 | Thijs Jacobs

Op dinsdag 1 september heeft Verhage de deuren geopend van een gloednieuwe store in winkelcentrum Bloemendaal te Gouda. De vestiging was eerder gesitueerd aan de buitenzijde van het winkelcentrum, maar heeft nu intrek genomen in het voormalig pand van de Rabobank.

De nieuwe store is bijna tweemaal zo groot, met een volwaardig restaurant en voorzien van een modern en eigentijds interieur. Naast het welbekende snackassortiment kan je er nu ook terecht voor een sandwich of tosti, een goede kop koffie met een stuk gebak of een bolletje ambachtelijk schepijs uit de ijssalon, geheel volgens de richtlijnen van het moderne Verhage concept.

Echtpaar en franchiseondernemers Wil en Rob de Vries zijn super trots op het resultaat en zijn in de wolken met deze mooie stap: “Wij krijgen nu al zoveel positieve reacties op het eindresultaat. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen in ons prachtige restaurant. Onze gasten zullen verrast zijn wanneer ze zien hoe Verhage zich de laatste jaren als formule heeft weten te ontwikkelen. Een allround eetgelegenheid waar je lekker kan eten in een huiselijke sfeer, voor lunch, diner en alles daartussenin. Dat gaan ze nu ook hier in het winkelcentrum meemaken. Er hebben een hoop veranderingen plaatsgevonden waar we als team ook aan zullen moeten wennen, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij de wensen van onze gasten met elkaar waar kunnen maken!”

Franchise

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 41 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Een aantal jaar geleden is Verhage op plaats 75 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven geëindigd.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: