PJZ Vakbeurs met persoonlijke aandacht

4 oktober 2012 |
PJZ Vakbeurs met persoonlijke aandacht<

Op 29 t/m 31 oktober vindt het evenement Prikkel je Zintuigen plaats. Deli XL is partner van de culinaire beurs. "Het mooie aan dit evenement is dat het kleinschalig is. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht."

Drie proeftafels
Simon de Ridder van Deli XL licht toe: "Wij, Deli XL, zorgen voor mooi eten en drinken op de dagen. We presenteren drie proeftafels waarbij we de nadruk leggen op vlees, vis en wild en gevogelte. Dit past precies in het (wild)seizoen."

Persoonlijke aandacht
Prikkel je Zintuigen in het Culinair Pretpark is een initiatief van Levens Cooking & Baking Systems, Deli XL en Mise en Place. "Met deze drie partners is het een mooie verdeling. Mise en Place zorgt voor het personeel, Levens Cooking & Baking Systems is verantwoordelijk voor de (keuken)apparatuur en wij zorgen voor mooi eten en drinken. Doordat het een kleinschalige beurs is, is er veel ruimte voor persoonlijke en uitgebreide aandacht. Bezoekers kunnen vragen stellen en er is meer interactie. Er zal een intensere beleving zijn dan bij reguliere vakbeurzen", aldus De Ridder.

Workshops
Bezoekers van het (gratis) evenement Prikkel je Zintuigen, kunnen proeven uit het assortiment van Deli XL. "We zullen workshops verzorgen die erg interessant zijn voor (chef) koks. We gebruiken de apparatuur van Levens voor de demonstraties en geven advies over snij- en bereidingstechnieken van de producten", aldus De Ridder.

Prikkel je Zintuigen
Het evenement vindt plaats in de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze. Entree is gratis maar u moet zich wel inschrijven via de inschrijvingstool.
Meer informatie over het evenement zoals het programma vindt in het dossier Prikkel je Zintuigen
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: