Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone

1 april 2019 | David Bakker

Burgerbar Ter Marsch & Co staat bekend als innovatieve speler die inspeelt op baanbrekende trends. Vijf jaar geleden opende zij haar eerste burgerbar in de Witte de Withstraat in Rotterdam en inmiddels heeft zij landelijk naam en faam gemaakt met haar zaken in Rotterdam en Amsterdam.

Om dit vijfjarig jubileum te vieren, lanceert zij in april een bijzondere bezorgactie per drone. Personen in Amsterdam en Rotterdam die iets bijzonders te vieren hebben kunnen een Ter Marsch & Co burger laten bezorgen per drone. Zij kunnen deze actie reserveren via facebook door hun ‘celebration moment’ uit te lichten. De meest originele feestmomenten ondersteunt Ter Marsch met een speciale bezorgservice via de lucht.

Celebrate the moment

“Wij vinden dat elk moment gevierd moet worden. Dat doen we inmiddels al vijf jaar lang met onze burgers en graag laten we onze ambassadeurs daarvan meegenieten. Ter Marsch & Co draait in Rotterdam op volle kracht. De vestiging in Amsterdam is even uit de lucht in verband met een rigoureuze verbouwing. Om toch top of mind te blijven, hebben we deze actie in het leven geroepen. We dragen graag bij aan mooie feestmomenten”, aldus ondernemer Pim de Lange.

Feestvierders kunnen de burgerbezorgservice in april 2019 aanvragen via de facebookpagina van Ter Marsch & Co Rotterdam en Amsterdam. De personen met de meest originele feestmomenten worden beloond met de speciale bezorgservice.

Over Ter Marsch & Co

Het prijswinnende burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam (tijdelijk gesloten tot juni 2019 door een grootschalige restyling). Gevolgd door het verwezenlijken van een droom: het openen van een eigen bakkerij samen met ’s lands leukste bakker Edwin Klaasen. Zij bakken dagelijks briochebollen volgens eigen recept en leveren landelijk aan de horeca.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: