Taco Bell nu ook in Tilburg

12 oktober 2017 | Roy Spijker

Vandaag opent Taco Bell in Tilburg de tweede Nederlandse vestiging. Taco Bell is bekend en beroemd om de Crunchy Taco, Crunchwraps, burrito’s, quesadilla’s en andere versbereide specialiteiten met Mexicaanse invloeden. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg. De opening is goed gevierd met een House Party voor een selecte groep trouwe fans en daarnaast krijgen de eerste 100 klanten een exclusief T-shirt tijdens de opening.

"Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een enorm succes en het is geweldig om te zien dat er al zoveel Taco Bell-fans zijn in Nederland. We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben voor onze Tilburgse fans", zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. "Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant. We willen in Nederland net zo’n taco-cultuur creëren als in Amerika. Onze gasten zijn altijd welkom voor een van onze versbereide specialiteiten. Of het nu voor een doordeweekse lunch is, tijdens een dagje shoppen of tijdens een avondje stappen, ze kunnen terecht bij Taco Bell Tilburg! Na Tilburg willen we de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen."

Ontmoetingsplek met ontspannen sfeer
De nieuwe vestiging in het populaire winkel- en horecagebied van Tilburg wordt een ontmoetingsplek met een ontspannen sfeer. Het design is 'urban' met Californische invloeden en op de muur zit een graffitikunstwerk van de Tilburgse urban artist Joep van Gassel. Het restaurant heeft een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe alles wordt bereid en het is elke dag geopend vanaf 11 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag tot middernacht. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen en gasten kunnen ook buiten op het terras zitten, dat aan het gezellige Heuvelplein ligt.

Niek van den Broek, directeur van Heuvelpoort en voorzitter van Ondernemersfonds Tilburg is trots: "Met Taco Bell in de winkelplint van de Heuvelpoort verwelkomt Tilburg opnieuw een internationale publiekstrekker in de binnenstad. Het centrum is volop in beweging en ook rondom de Heuvel is veel dynamiek. Daar zorgt deze populaire restaurantketen wel voor!"

Taco's, burrito's, nacho's en quesadilla's
Taco Bell is ’s werelds grootste quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en is gevestigd in Zuid-Californië. Naast de beroemde Crunchy Taco's, burrito's en nacho's, staat er een quesadilla op de kaart, die speciaal voor onze Nederlandse fans is ontwikkeld. Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen. Wat de bestelling ook is, alles wordt versbereid in de open keuken en dat geeft je meteen dat echte Taco Bell-gevoel. Om de Mexicaanse sfeer te versterken, kunnen gasten ook kiezen uit een Mexicaans of gewoon biertje of een van de bekende frisdranken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Events Achtergronden
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die...

Regelgeving KHN
KHN stuurt brandbrief naar staatssecretaris VWS over verbod rookruimten in de horeca

De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, rookruimten in horeca-inrichtingen niet langer zijn toegestaan. Dat zorgt voor grote onrust bij veel horecaondernemers, want de uitspraak heeft grote impact op de gastvrijheid e...

Food Achtergronden
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal opent in de komende weken drie nieuwe keukens, en breidt hiermee het aanbod in één klap flink uit. Vanaf dit weekend kun je als gast in de foodhal Koreaans streetfood bestellen. En in de eerste week van maart openen een Indiase keuken én een gloednieuw burge...

Interview KHN
De strijd tussen KHN en de marktleiders

In deze serie bespreekt De Restaurantkrant de hete hangijzers in de veranderlijke wereld van de horeca. In de eerste aflevering; de groeiende macht van Thuisbezorgd, IENS en Booking. De Koninklijke Horeca Nederland zet zich als brancheorganisatie in om een zo eerlijk mogelijk speelveld voor de hore...

Ontbijt Achtergronden
Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt

De meeste Nederlanders worden op Valentijnsdag graag verrast met een klassiek croissantje, eitje en een glas sap. Dit blijkt uit een steekproef van slaapspecialist Bedden.nl onder 855 respondenten, waar werd gevraagd naar de Valentijnsgewoontes van Nederlandse koppels. Croissantje De absolute ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: