Subway wil naar 200 zaken

11 december 2013 |
Subway wil naar 200 zaken<

Broodjesketen Subway zet de teller van haar aantal zaken in Nederland op 150. Onlangs opende in Alphen aan den Rijn nummer 150 haar deuren. Dit jaar zette de Amerikaanse formule 34 zaken
neer in Nederland. Eind 2014 moet het portfolio uit 200 zaken bestaan.

Drive-thru’s
Justin Goes, Area Development Manager voor de broodjesketen: “Het perspectief voor 2014 is weer veelbelovend, we verwachten dat de teller eind 2014 op 200 vestigingen staat. En dan hebben we het niet alleen over ‘traditionele’ stores, maar ook in de vorm van drive-thru’s en als store-in-storeconcept. Het voordeel van ons concept is namelijk dat er niet veel ruimte nodig is om een store uit te baten."

Horecafamilie
Koplopers als het gaat om aantallen filialen zijn Rotterdam (13), Amsterdam (9) en Den Haag (10). De zaak in Alphen aan den Rijn is gevestigd in winkelcentrum Groot Baronie, een locatie waar franchiser Nico van Rijn erg over is te spreken. “We hebben voor dit winkelcentrum gekozen vanwege het concept wonen, werken en winkelen”, vertelt Nico, die zelf uit een horecafamilie komt. “Te midden van onder andere grote supermarkten, scholen, een nieuw fitnesscentrum en een industrieterrein, verwachten we zowel overdag als ’s avonds een flinke aanloop van mensen."

149ste vestiging
Subway Bussum was de 149ste vestiging van de Amerikaanse formule in Nederland. Eigenaar Patrick Mooiweer heeft ook een zaak in Hoofddorp. Wat deze ondernemer aanspreekt in het concept is dat klanten zelf kunnen bepalen wat ze wel en niet willen, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. “Dat is de grote kracht van dit concept”, vindt Patrick, die vroeger kok is geweest. “Verder is Subway natuurlijk wereldwijd een gevestigde naam, met een beproefde formule. Een groot merk, dat toch echt aanvoelt als een familiebedrijf. Dat komt door de goede ondersteuning vanuit de organisatie en het contact met mede-franchisers!”

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: