STAN&CO Arnhem geopend

24 november 2015
STAN&CO Arnhem geopend

Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. Een perfecte plaats voor
gezelligheid, eten, terras en vrienden.

*Hippe hangout*
De nieuwe vestiging is geopend in het statige oude bankgebouw aan het Willemsplein met een eigentijds en uitnodigend interieur, waar je terecht kunt voor coissants, steaks, drinks en meer. De plek waar je geniet van je eerste kop koffie of je laatste glas wijn. Het urban concept is vanaf nu zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.



*Oud bankgebouw*
Stoer, avontuurlijk, levendig, licht en verfijnd. Zomaar een paar termen waarmee STAN&CO Arnhem zich laat omschrijven. Het stoere, lichte interieur is ontstaan doordat de binnenzijde van het pand, dat ooit als bankgebouw fungeerde, volledig is gestript waardoor de originele wanden en plafonds weer in beeld zijn. De ruwe bouwkundige elementen contrasteren met de nieuw toegevoegde elementen. Comfortabele banken bekleed met mohair of florale patronen, subtiele lampen die lijken te zweven, verfijnde messing stellages en zachtgroene tegels. Voeg daar nog een snufje vintage aan toe, met wat groen en veel licht en je hebt een kleine indruk van wat STAN&CO Arnhem is: een uitnodigende plek waar iedereen in de watten gelegd wordt.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws