Sligro in Tiel heropend

31 augustus 2017 | Roy Spijker

Donderdag 31 augustus is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Tiel heropend. Jord Althuizen (auteur van de BBQ bestseller boeken ’Smokey Goodness’, Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Wim van Heun (vestigingsdirecteur Sligro Tiel) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling. Zij deden dat onder toeziend oog van een groot aantal top- en Michelinsterrenkoks zoals onder andere Niels van Dooijeweert.

Gedurende de hele dag waren er inspirerende kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. Met medewerking van TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en de beste wijnhuizen uit het Sligro-assortiment.

Vestigingsdirecteur Wim van Heun: “Na vele andere steden in het land, mag nu ook Tiel en omgeving kennismaken met de vernieuwde Sligro-formule. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Elke afdeling is geheel vernieuwd. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Een vestiging die het hart van de Tielse ondernemer zal veroveren!” Het vernieuwde hypermoderne pand heeft een verkoopvloeroppervlak van zo’n 4.000 m2. Horeca-ondernemers, foodprofessionals en het MKB vinden er een compleet assortiment voor alle bedrijfsmatige inkopen op het gebied van food en non-food.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
15 jaar geleden in Lunchroom: Pieter Punter

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Achtergronden
Bagels & Beans Almere verhuist

Vaak wordt een remix een grotere hit dan het origineel. Datzelfde zou zomaar eens kunnen gebeuren met Bagels & Beans Almere. Vrijdag 14 mei verhuist de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk namelijk van restaurantplein ‘Belfort’ naar een veel ruimere locatie mét terras aan d ...

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Achtergronden
De Beren opent nieuw bezorgrestaurant in Breda

Bourgondische Bredanaars kunnen vanaf nu hun hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda. De opening van de 27ste bezorgvestiging vond op maandag 3 mei 2021 plaats aan de Haagdijk 24. De Haagdijk is een ideale bezorglocatie, omdat vanaf deze centrale plek veel Bredase huishou ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: