Sligro in Tiel heropend

31 augustus 2017 | Roy Spijker

Donderdag 31 augustus is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Tiel heropend. Jord Althuizen (auteur van de BBQ bestseller boeken ’Smokey Goodness’, Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max), Henk Schipper (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Wim van Heun (vestigingsdirecteur Sligro Tiel) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling. Zij deden dat onder toeziend oog van een groot aantal top- en Michelinsterrenkoks zoals onder andere Niels van Dooijeweert.

Gedurende de hele dag waren er inspirerende kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. Met medewerking van TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en de beste wijnhuizen uit het Sligro-assortiment.

Vestigingsdirecteur Wim van Heun: “Na vele andere steden in het land, mag nu ook Tiel en omgeving kennismaken met de vernieuwde Sligro-formule. De afgelopen periode is de vestiging compleet verbouwd. Elke afdeling is geheel vernieuwd. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Een vestiging die het hart van de Tielse ondernemer zal veroveren!” Het vernieuwde hypermoderne pand heeft een verkoopvloeroppervlak van zo’n 4.000 m2. Horeca-ondernemers, foodprofessionals en het MKB vinden er een compleet assortiment voor alle bedrijfsmatige inkopen op het gebied van food en non-food.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Assortiment Coffeelicious verkrijgbaar bij Jumbo

Door het coronavirus moesten alle horecazaken de deuren sluiten. Veel ondernemers verzinnen de meest creatieve manieren om toch hun afnemers te voorzien van de diensten en producten die zij aanbieden. Coffeelicious is daar één van, want haar assortiment is verkrijgbaar bij de Jumbo....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: