Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

21 januari 2020 | Thijs Jacobs

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu ook voor lunch. Van vrijdag t/m zondag wordt het Mediterraans genieten in Amsterdam-West. Ofwel: lunchtijd gebruiken als moment voor ontspanning, niet voor het snel wegwerken van een kleffe boterham. Het is tijd om tradities te breken!

Zintuigen op scherp

Voor Italianen is lunchen niet zomaar even eten, het is een moment van pure ontspanning. Dus niet klakkeloos calorieën naar binnen schuiven, maar tijd vrijmaken voor een maaltijd en de smaken echt leren waarderen. Iets waar wij Nederlanders nog een (pizza)puntje aan kunnen zuigen. Gelukkig is dit bij nNea met de paplepel ingegoten en zijn zij bereid hun Italiaanse tradities met ons te delen. Ruik het echte Italië, aanschouw de verschillende toppings, proef de verse tomaten, voel de ‘fluffy, not crunchy’ bodem, sluit je ogen en geniet. Het nieuwe lunchmenu bevat - naast de bekroonde pizza’s – nNea brood, gemaakt van een deeg met een rijstijd van meer dan 50 uur. Dit bijzondere deeg gecombineerd met verse ingrediënten zorgt gegarandeerd voor een heerlijk succes, aldus Vincenzo Onnembo en zijn team.

Ohmmm... Pizza!

Om ons kennis te laten maken met dit moment van ontspanning en bewustwording, ontpopt nNea zich op 7 februari tot meditatieruimte. In de vorm van pizza-meditatie kleurt het restaurant wederom buiten de lijntjes van traditie, de Nederlandse dit keer. Meubels maken plaats voor kleurrijke yogamatten en kaarslicht in combinatie met rustige achtergrondmuziek brengt de ruimte in meditatieve sferen. Na een korte introductie over het Pizza-meditatie concept van nNea en nieuwe lunchmenu, begeleidt een gecertificeerd meditatiedocent de lunchsessie. Kalmeer en laat de dag van je afglijden terwijl de pizza-aroma’s je tegemoet komen. Natuurlijk wordt er ook tijd gemaakt om te genieten van nNea’s ovenverse pizza’s met smakelijke toppings. Dus trek die sportbroek maar uit de kast en beweeg je richting Bilderdijkstraat 92. Zo krijgt comfort food een geheel andere betekenis. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: