Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

21 januari 2020 | Thijs Jacobs

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu ook voor lunch. Van vrijdag t/m zondag wordt het Mediterraans genieten in Amsterdam-West. Ofwel: lunchtijd gebruiken als moment voor ontspanning, niet voor het snel wegwerken van een kleffe boterham. Het is tijd om tradities te breken!

Zintuigen op scherp

Voor Italianen is lunchen niet zomaar even eten, het is een moment van pure ontspanning. Dus niet klakkeloos calorieën naar binnen schuiven, maar tijd vrijmaken voor een maaltijd en de smaken echt leren waarderen. Iets waar wij Nederlanders nog een (pizza)puntje aan kunnen zuigen. Gelukkig is dit bij nNea met de paplepel ingegoten en zijn zij bereid hun Italiaanse tradities met ons te delen. Ruik het echte Italië, aanschouw de verschillende toppings, proef de verse tomaten, voel de ‘fluffy, not crunchy’ bodem, sluit je ogen en geniet. Het nieuwe lunchmenu bevat - naast de bekroonde pizza’s – nNea brood, gemaakt van een deeg met een rijstijd van meer dan 50 uur. Dit bijzondere deeg gecombineerd met verse ingrediënten zorgt gegarandeerd voor een heerlijk succes, aldus Vincenzo Onnembo en zijn team.

Ohmmm... Pizza!

Om ons kennis te laten maken met dit moment van ontspanning en bewustwording, ontpopt nNea zich op 7 februari tot meditatieruimte. In de vorm van pizza-meditatie kleurt het restaurant wederom buiten de lijntjes van traditie, de Nederlandse dit keer. Meubels maken plaats voor kleurrijke yogamatten en kaarslicht in combinatie met rustige achtergrondmuziek brengt de ruimte in meditatieve sferen. Na een korte introductie over het Pizza-meditatie concept van nNea en nieuwe lunchmenu, begeleidt een gecertificeerd meditatiedocent de lunchsessie. Kalmeer en laat de dag van je afglijden terwijl de pizza-aroma’s je tegemoet komen. Natuurlijk wordt er ook tijd gemaakt om te genieten van nNea’s ovenverse pizza’s met smakelijke toppings. Dus trek die sportbroek maar uit de kast en beweeg je richting Bilderdijkstraat 92. Zo krijgt comfort food een geheel andere betekenis. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: