Restaurant De Beren opent binnenkort vestiging in Zwolle

16 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant De Beren opent dinsdag 23 mei een nieuwe vestiging in Zwolle. Het meest sympathieke horecamerk van Nederland vond op het Katwolderplein, pal naast de gloednieuwe Pathé bioscoop een geschikte locatie. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staat. “De locatie leent zich uitstekend voor een leuke avond uit! Onze gasten kunnen hier een bezoek aan de bioscoop combineren met een gezellig diner in ons restaurant“, vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants.

De unieke berengerechten

Restaurant De Beren kenmerkt zich door royale kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. Gasten kunnen genieten van een gezellige borrel met verfrissende (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de naastgelegen bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Levendige omgeving

Het nieuwe De Beren restaurant is centraal gelegen aan het Katwolderplein, een levendige en bruisende plek. Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal hangt er in het restaurant een aangename en huiselijke sfeer. Het zonnige terras is bij mooi weer een gezellige plek om te genieten van een koud bietje of een zomerse cocktail. Ieder seizoen staan er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen hierdoor keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Zwolse centrum.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De keten van restaurants en bezorgrestaurants De Beren werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland, Gelderland en nu dus ook in Overijssel! De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Bezorgservice Deliveroo opent meldpunt ‘Koninklijke Katers’

Slachtoffers van een (té) feestelijke Koningsdag staan er dit jaar niet alleen voor. Eetbezorgservice Deliveroo biedt een luisterend oor in brakke tijden met een zogeheten 'hang-over hotline'. Op 28 april aanstaande verzorgt dit meldpunt voor koninklijke katers van 11:00 tot 13:00 uur...

Horeca Achtergronden
FNV Horeca en Huis van Eemnes sluiten cao

FNV Horeca heeft een akkoord bereikt met het Huis van Eemnes voor een bedrijfs-cao. Het bestuur van Stichting Huis van Eemnes is zeer tevreden met het resultaat: “Samen met FNV Horeca is de bedrijfs-cao voor het Huis van Eemnes opgesteld. We zijn trots op het resultaat dat zowel een stimuleren...

Achtergronden CityTrip
Fotoverslag CityTrip Emmen: stads gevoel in een dorp

Emmen. De stad die bij het grote publiek bekendheid geniet vanwege de aanwezigheid van de dierentuin. Diezelfde dierentuin is verhuisd en heeft een andere naam gekregen: Wildlands Adventure Zoo. Niet alleen de dierentuin timmert aan de weg, maar ook het stadscentrum krijgt steeds meer kleur. Nou ja,...

Restaurant Veganistisch
BACKYARD: plant based & vegan friendly restaurant in Rotterdam.

Yunlai Ye en Wiwi Cao trotse eigenaars van lunchroom The Tea Lab, openen begin mei 2018 hun eerste plant based & vegan friendly restaurant op de Korte Hoogstraat in Rotterdam. Bij BACKYARD, een groene oase in het hart van de stad, kun je op elk moment van de dag terecht voor verrassende, down to...

Achtergronden
Training: meer gasten door ijzersterke social media content

Dat wil toch iedereen? Meer gasten, en dus ook meer omzet, door ijzersterke content op sociale media? Maar ja, hoe pak je dat aan? We hebben een prachtig aanbod voor je. Tijdens de training op 28 mei aanstaande leert Monique van Gevelt de cursisten hoe zij hun gasten het water in de mond kunnen late...

Vegetarisch Veganistisch
Vegetafel en Vegenement verhuizen naar Rotterdam West

Vegan evenementenbureaus Vegetafel en Vegenement zijn terug verhuisd naar Rotterdam. Vegan evenementenbureaus Vegetafel en Vegenement, de oudste veganistische evenementenbureaus ter wereld, zijn terug verhuisd naar Rotterdam. Vegetafel en zusterorganisatie Vegenement keren terug naar de Maasstad omd...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: