Papa John´s Pizza opent nieuwe vestiging in Rotterdam

21 februari 2018 | Thijs Jacobs

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen ter wereld, opende op maandag 19 februari een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Goudsesingel 95. Na succesvolle openingen in Amsterdam breidt Papa John’s zich steeds verder uit, nu dus ook in Rotterdam! 

Papa John’s weet van aanpakken. Na succesvolle openingen in Amsterdam begint de op 3 na grootste pizza bezorgketen ter wereld aan het veroveren van de rest van Nederland. Deze keer is dat op de Goudsesingel 95 in Rotterdam. En de pizzaketen heeft ambitieuze plannen. Zo wil het merk ook zeker nog doorgroeien naar steden als Den Haag en Leiden. Papa John’s is altijd op zoek naar locaties en enthousiaste franchisenemers en geeft aan dat op drukke en interessante plekken zij er zeker van zijn dat ook daar hun nieuwe vestigingen een sterke start zullen maken.

Het 'Better Ingrediënts. Better Pizza'-concept werkt goed

Papa John’s investeert in elk belangrijk aspect van het bedrijf. Het maakt daarin niet uit of het gaat om de bekende saus, de overheerlijke toppings, het originele verse deeg of zelfs de dozen waarin de pizza’s bewaard worden. Het hoofddoel is om te zorgen dat de consument kan genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. “Dit concept is onze belofte om de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken in en op onze Papa John’s pizza”, zegt Jitesh Patel, Head of development voor Papa John’s Nederland.

Over Papa John’s

Papa John’s hoofdkantoor is gevestigd in Louisville, Kentucky. Papa John’s International, Inc. (NASDAQ:PZZA) is ‘s werelds op drie na grootste pizza restaurantketen en pizzakoerier. In de afgelopen 16 jaar hebben consumenten Papa John’s 14 keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid, van alle nationale pizzaketens in de American Customer Satisfaction Index (ACSI). Papa John’s is de officiële pizzasponsor van de National Football League en de Super Bowl 50.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: