Opening: Restaurant Bruis in Blaricum

12 oktober 2016 | Jorien Slager

Restaurant Bruis opende gisteren officieel haar deuren. Broers Cival en Jorick Jansen zorgen met Bruis voor een kindvriendelijk restaurant. Cival Jansen tegen De Restaurantkrant: "we vinden dat kinderen erbij horen, maar dat je ook ongestoord met vrienden moet kunnen eten. Bruis is zo ingericht dat dit mogelijk is."

Het pand stond sinds vorig jaar leeg. Arno Haagmans, eerdere eigenaar, stopte er toen mee. Oorzaak: de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk kwam later op gang dan verwacht. Hierdoor wisten te lang te weinig mensen het restaurant te vinden.

Kinderen

Nu staan de zaken er heel anders voor. De wijk wordt in een razend tempo volgebouwd, waardoor er ineens voldoende potentiële gasten in de buurt wonen. De broers Jansen hebben gekozen voor een restaurant waar ruimte is voor kinderen. "Het is een gewoon restaurant met speciale ruimtes voor kinderen. Er kunnen stellen dineren, maar gezinnen zijn ook welkom. Dit bijt elkaar niet, gisteren zagen we al dat het goed werkt", licht Cival toe.

Buiten is een speelgelegenheid gerealiseerd, met stoere klimtoestellen en gras om op te spelen. Ook binnen is er voor de kleine gasten van alles te beleven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: