Opening: Restaurant Bruis in Blaricum

12 oktober 2016 | Jorien Slager

Restaurant Bruis opende gisteren officieel haar deuren. Broers Cival en Jorick Jansen zorgen met Bruis voor een kindvriendelijk restaurant. Cival Jansen tegen De Restaurantkrant: "we vinden dat kinderen erbij horen, maar dat je ook ongestoord met vrienden moet kunnen eten. Bruis is zo ingericht dat dit mogelijk is."

Het pand stond sinds vorig jaar leeg. Arno Haagmans, eerdere eigenaar, stopte er toen mee. Oorzaak: de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk kwam later op gang dan verwacht. Hierdoor wisten te lang te weinig mensen het restaurant te vinden.

Kinderen

Nu staan de zaken er heel anders voor. De wijk wordt in een razend tempo volgebouwd, waardoor er ineens voldoende potentiële gasten in de buurt wonen. De broers Jansen hebben gekozen voor een restaurant waar ruimte is voor kinderen. "Het is een gewoon restaurant met speciale ruimtes voor kinderen. Er kunnen stellen dineren, maar gezinnen zijn ook welkom. Dit bijt elkaar niet, gisteren zagen we al dat het goed werkt", licht Cival toe.

Buiten is een speelgelegenheid gerealiseerd, met stoere klimtoestellen en gras om op te spelen. Ook binnen is er voor de kleine gasten van alles te beleven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: