Opening Beren eetcafés in Roosendaal

26 juli 2012 |
Opening Beren eetcafés in Roosendaal<

Een nieuwe vestiging van Beren eetcafés opent op 7 augustus zijn deuren in Roosendaal. Dit café krijgt geen 'voornaam' zoals de overige cafés van de Beren keten dat wel hebben.

Restaurant zonder voornaam
Het restaurant is daarmee de voorloper voor alle andere Beren vestigingen. De eetcafés gaan onder dezelfde naam verder: De Beren eetcafés. Omdat er verschillende Beren eetcafés in Nederland zijn gevestigd, is besloten om alle vestigingen één naam te geven. De eetcafés die al een Beren voornaam hebben, blijven deze nog even houden, zodat de gasten aan de verandering kunnen wennen.

Interieur
Het restaurant in Roosendaal mikt op de forenzen die komen voor een lunch of diner, maar het moet ook een aanwinst zijn voor iedereen uit de omgeving. Naast een grote bar zal dit Beren eetcafé een terras krijgen. Gasten kunnen terecht voor ontbijt, lunch en een uitgebreide borrel. Daarbij leent de locatie zich voor vergaderingen of andere zakelijke besprekingen vanwege de centrale ligging, de verschillende tv-schermen en de grote leestafel. Het eetcafé ligt op industrieterrein Borchwerf II, die via afrit 21 van de A17 te bereiken is.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: