Opening Beren eetcafés in Roosendaal

26 juli 2012
Opening Beren eetcafés in Roosendaal

Een nieuwe vestiging van Beren eetcafés opent op 7 augustus zijn deuren in Roosendaal. Dit café krijgt geen 'voornaam' zoals de overige cafés van de Beren keten dat wel hebben.

*Restaurant zonder voornaam*
Het restaurant is daarmee de voorloper voor alle andere Beren vestigingen. De eetcafés gaan onder dezelfde naam verder: De Beren eetcafés. Omdat er verschillende Beren eetcafés in Nederland zijn gevestigd, is besloten om alle vestigingen één naam te geven. De eetcafés die al een Beren voornaam hebben, blijven deze nog even houden, zodat de gasten aan de verandering kunnen wennen.

*Interieur*
Het restaurant in Roosendaal mikt op de forenzen die komen voor een lunch of diner, maar het moet ook een aanwinst zijn voor iedereen uit de omgeving. Naast een grote bar zal dit Beren eetcafé een terras krijgen. Gasten kunnen terecht voor ontbijt, lunch en een uitgebreide borrel. Daarbij leent de locatie zich voor vergaderingen of andere zakelijke besprekingen vanwege de centrale ligging, de verschillende tv-schermen en de grote leestafel. Het eetcafé ligt op industrieterrein Borchwerf II, die via afrit 21 van de A17 te bereiken is.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws