Opening Beren eetcafés in Roosendaal

26 juli 2012 |
Opening Beren eetcafés in Roosendaal<

Een nieuwe vestiging van Beren eetcafés opent op 7 augustus zijn deuren in Roosendaal. Dit café krijgt geen 'voornaam' zoals de overige cafés van de Beren keten dat wel hebben.

Restaurant zonder voornaam
Het restaurant is daarmee de voorloper voor alle andere Beren vestigingen. De eetcafés gaan onder dezelfde naam verder: De Beren eetcafés. Omdat er verschillende Beren eetcafés in Nederland zijn gevestigd, is besloten om alle vestigingen één naam te geven. De eetcafés die al een Beren voornaam hebben, blijven deze nog even houden, zodat de gasten aan de verandering kunnen wennen.

Interieur
Het restaurant in Roosendaal mikt op de forenzen die komen voor een lunch of diner, maar het moet ook een aanwinst zijn voor iedereen uit de omgeving. Naast een grote bar zal dit Beren eetcafé een terras krijgen. Gasten kunnen terecht voor ontbijt, lunch en een uitgebreide borrel. Daarbij leent de locatie zich voor vergaderingen of andere zakelijke besprekingen vanwege de centrale ligging, de verschillende tv-schermen en de grote leestafel. Het eetcafé ligt op industrieterrein Borchwerf II, die via afrit 21 van de A17 te bereiken is.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: