Opening Beren eetcafés in Roosendaal

26 juli 2012 |
Opening Beren eetcafés in Roosendaal<

Een nieuwe vestiging van Beren eetcafés opent op 7 augustus zijn deuren in Roosendaal. Dit café krijgt geen 'voornaam' zoals de overige cafés van de Beren keten dat wel hebben.

Restaurant zonder voornaam
Het restaurant is daarmee de voorloper voor alle andere Beren vestigingen. De eetcafés gaan onder dezelfde naam verder: De Beren eetcafés. Omdat er verschillende Beren eetcafés in Nederland zijn gevestigd, is besloten om alle vestigingen één naam te geven. De eetcafés die al een Beren voornaam hebben, blijven deze nog even houden, zodat de gasten aan de verandering kunnen wennen.

Interieur
Het restaurant in Roosendaal mikt op de forenzen die komen voor een lunch of diner, maar het moet ook een aanwinst zijn voor iedereen uit de omgeving. Naast een grote bar zal dit Beren eetcafé een terras krijgen. Gasten kunnen terecht voor ontbijt, lunch en een uitgebreide borrel. Daarbij leent de locatie zich voor vergaderingen of andere zakelijke besprekingen vanwege de centrale ligging, de verschillende tv-schermen en de grote leestafel. Het eetcafé ligt op industrieterrein Borchwerf II, die via afrit 21 van de A17 te bereiken is.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: