Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

19 mei 2016 |
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger<

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren in de prijzen gevallen. Esquire maakte op die dag bekend
dat Ter Marsch & Co Amsterdam volgens het blad met haar indrukwekkende burgers, bereid met hoogkwalitatief vlees, huisgemaakte sauzen, dagverse producten en vergezeld van goede dranken, de jury te overtuigen en liet daarmee 17 andere Amsterdamse burgerbars achter zich.

Vereerd
De ondernemers van Ter Marsch & Co Amsterdam, Pim de Lange en Nynke Engels, zijn ontzettend vereerd. Pim de Lange lanceerde in 2014 het hamburgerconcept in Rotterdam nadat hij in Amsterdam geen geschikte horecalocatie kon vinden. Ter Marsch & Co Rotterdam werd al snel opgemerkt en scoorde in 2014 de titel van Beste Hamburger van Rotterdam, gevolgd door de prijs van Beste Burger van Nederland in 2015 en behaalde de twaalfde plek bij World Food Championship in Florida Amerika 2015. "Om nu, 2,5 maand na opening in Amsterdam, de verkiezing te winnen als beste Amsterdamse burgerbar is een enorme waardering. Wij bieden de ultieme hamburgerbeleving en gebruiken de allerbeste producten en high-end apparatuur, die voornamelijk wordt gebruikt in het fine dining segment, om zo de allerlekkerste hamburger op tafel te zetten. Het is fantastisch dat dit door de jury wordt erkend”, aldus Pim de Lange.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Opening
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand...

trends Bezorgen
Dit zijn de 10 meest populaire gerechten van 2019

We zijn de laatste maand van het jaar weer ingegaan. Een mooi moment om terug te blikken op de food highlights van het afgelopen jaar. Welke gerechten waren de grote favorieten in Nederland? En in welke mate verschilt dit van de populairste gerechten wereldwijd? Van Poké Bowls tot de alom bek...

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: