Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

19 mei 2016 |
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger<

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren in de prijzen gevallen. Esquire maakte op die dag bekend
dat Ter Marsch & Co Amsterdam volgens het blad met haar indrukwekkende burgers, bereid met hoogkwalitatief vlees, huisgemaakte sauzen, dagverse producten en vergezeld van goede dranken, de jury te overtuigen en liet daarmee 17 andere Amsterdamse burgerbars achter zich.

Vereerd
De ondernemers van Ter Marsch & Co Amsterdam, Pim de Lange en Nynke Engels, zijn ontzettend vereerd. Pim de Lange lanceerde in 2014 het hamburgerconcept in Rotterdam nadat hij in Amsterdam geen geschikte horecalocatie kon vinden. Ter Marsch & Co Rotterdam werd al snel opgemerkt en scoorde in 2014 de titel van Beste Hamburger van Rotterdam, gevolgd door de prijs van Beste Burger van Nederland in 2015 en behaalde de twaalfde plek bij World Food Championship in Florida Amerika 2015. "Om nu, 2,5 maand na opening in Amsterdam, de verkiezing te winnen als beste Amsterdamse burgerbar is een enorme waardering. Wij bieden de ultieme hamburgerbeleving en gebruiken de allerbeste producten en high-end apparatuur, die voornamelijk wordt gebruikt in het fine dining segment, om zo de allerlekkerste hamburger op tafel te zetten. Het is fantastisch dat dit door de jury wordt erkend”, aldus Pim de Lange.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: