Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

19 mei 2016 |
Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger<

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren in de prijzen gevallen. Esquire maakte op die dag bekend
dat Ter Marsch & Co Amsterdam volgens het blad met haar indrukwekkende burgers, bereid met hoogkwalitatief vlees, huisgemaakte sauzen, dagverse producten en vergezeld van goede dranken, de jury te overtuigen en liet daarmee 17 andere Amsterdamse burgerbars achter zich.

Vereerd
De ondernemers van Ter Marsch & Co Amsterdam, Pim de Lange en Nynke Engels, zijn ontzettend vereerd. Pim de Lange lanceerde in 2014 het hamburgerconcept in Rotterdam nadat hij in Amsterdam geen geschikte horecalocatie kon vinden. Ter Marsch & Co Rotterdam werd al snel opgemerkt en scoorde in 2014 de titel van Beste Hamburger van Rotterdam, gevolgd door de prijs van Beste Burger van Nederland in 2015 en behaalde de twaalfde plek bij World Food Championship in Florida Amerika 2015. "Om nu, 2,5 maand na opening in Amsterdam, de verkiezing te winnen als beste Amsterdamse burgerbar is een enorme waardering. Wij bieden de ultieme hamburgerbeleving en gebruiken de allerbeste producten en high-end apparatuur, die voornamelijk wordt gebruikt in het fine dining segment, om zo de allerlekkerste hamburger op tafel te zetten. Het is fantastisch dat dit door de jury wordt erkend”, aldus Pim de Lange.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: