Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

7 december 2017 | Roy Spijker

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Franchisenemers Idalgo en Geoffrey vertellen enthousiast: ‘Gasten kunnen na het diner blijven hangen voor een gezellige borrel in de loungehoek mét openhaard of voordelig een filmpje pakken met het Beren Bios Arrangement bij de naastgelegen megabioscoop Euroscoop!’

Het restaurant is geheel getransformeerd naar de nieuwe look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warm interieur met veel planten, hout- en staalelementen. Gasten kunnen naast de klassieke berengerechten als spareribs en saté ook genieten van verfijnde stukken vlees, denk hierbij aan een mooie entrecote of tournedos. Alle vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, wat zorgt voor een authentieke smaak. Om de opening van het restaurant te vieren is januari omgedoopt tot burgermaand. De gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50, niet alleen op de locatie Schieveste maar ook bij het bezorgrestaurant en de vestiging aan de Maasboulevard in Schiedam!

Beleving voor het hele gezin
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op dit moment kunnen gasten er terecht voor een diner en sfeervolle borrel. Wanneer het gehele complex ontwikkeld is, zal ook een uitgebreide lunch geserveerd worden. In het restaurant is ook aan de kids gedacht: op de 1 e verdieping bevindt zich een speeltoestel waar zij zich uit kunnen leven. Hierdoor is een bezoek aan De Beren een beleving voor het hele gezin. Ook heeft het restaurant naast het Beren Bios Arrangement meerdere samenwerkingen met Euroscoop, er worden bijvoorbeeld kinderfeestjes en een ladies night georganiseerd. Zo is er voor elk wat wils! Daarnaast is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren Schieveste. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk online.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: