Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

7 december 2017 | Roy Spijker

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Franchisenemers Idalgo en Geoffrey vertellen enthousiast: ‘Gasten kunnen na het diner blijven hangen voor een gezellige borrel in de loungehoek mét openhaard of voordelig een filmpje pakken met het Beren Bios Arrangement bij de naastgelegen megabioscoop Euroscoop!’

Het restaurant is geheel getransformeerd naar de nieuwe look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen en veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warm interieur met veel planten, hout- en staalelementen. Gasten kunnen naast de klassieke berengerechten als spareribs en saté ook genieten van verfijnde stukken vlees, denk hierbij aan een mooie entrecote of tournedos. Alle vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, wat zorgt voor een authentieke smaak. Om de opening van het restaurant te vieren is januari omgedoopt tot burgermaand. De gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50, niet alleen op de locatie Schieveste maar ook bij het bezorgrestaurant en de vestiging aan de Maasboulevard in Schiedam!

Beleving voor het hele gezin
Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op dit moment kunnen gasten er terecht voor een diner en sfeervolle borrel. Wanneer het gehele complex ontwikkeld is, zal ook een uitgebreide lunch geserveerd worden. In het restaurant is ook aan de kids gedacht: op de 1 e verdieping bevindt zich een speeltoestel waar zij zich uit kunnen leven. Hierdoor is een bezoek aan De Beren een beleving voor het hele gezin. Ook heeft het restaurant naast het Beren Bios Arrangement meerdere samenwerkingen met Euroscoop, er worden bijvoorbeeld kinderfeestjes en een ladies night georganiseerd. Zo is er voor elk wat wils! Daarnaast is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren Schieveste. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk online.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: