Nieuwe speler in de catering

11 oktober 2012 |
Nieuwe speler in de catering<

Smaak Bedrijfscatering is een nieuwe bedrijfscateraar. Het bedrijf heeft als doel om de bedrijfscatering bij ondernemingen in eigen beheer uit te voeren.

Kostenbesparen
Dankzij het concept van Smaak Bedrijfscatering kunnen organisaties tot wel 40 procent kostenbesparing op hun bedrijfscatering realiseren ten opzichte van hun contractcateraar. Daarnaast helpt Smaak Bedrijfscatering organisaties die hun catering al in eigen beheer hebben om een professionaliseringslag in hun bedrijfsrestaurant te ondergaan.

De trend
Jan van der Meij, eigenaar van de catering zegt: "De trend binnen de branche bedrijfscatering is het reduceren van kosten door bedrijfscatering in eigen beheer te gaan nemen. Bedrijven hebben echter geen idee hoe zij dit aan moeten pakken. Wij adviseren organisaties hierbij en vullen de bedrijfscatering volledig in. De kostenbesparing wordt voornamelijk gerealiseerd door cateringpersoneel op de eigen loonlijst te zetten, maar ook door kritisch te kijken naar inkoop van ingrediënten en te werken met een smal assortiment met veel variatie. Ons kenmerk is dat wij zo veel mogelijk duurzame producten gebruiken en kiezen voor leveranciers uit de regio."

Myrtille Vromans


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: