Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

3 december 2019 | redactie

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is het streven om alle 18 winkels, gelegen op NS stations, de komende twee jaar te vernieuwen.

“Met de nieuwe Julia’s willen we ervoor zorgen dat reizigers snel en makkelijk hun favoriete Italiaanse gerechten kunnen bestellen. Binnen een paar minuten ben je met een heerlijke pasta of verse salade onderweg naar je trein”, aldus Liset Deelder, Business Manager van Julia’s.

Snel bestellen

De vernieuwde stationswinkels van Julia’s zijn voorzien van een moderne inrichting en digitaal bestelproces. Bezoekers kunnen bij de kassa of via de bestelzuil eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit zorgt voor een vlotte werkwijze zodat reizigers nog sneller geholpen zijn en hun reis kunnen vervolgen.

Salades en focaccia’s

Het assortiment wordt naast de bekende pasta’s en sauzen uitgebreid met verse salades en verschillende focaccia’s. Hiermee wil Julia’s reizigers op elke moment van de dag een gevarieerd menu bieden. ’s Ochtends kunnen reizigers terecht voor een heerlijke espresso of een cappuccino. Voor de lunch zijn er verse salades en Italiaanse broodjes. In de avond kunnen reizigers kiezen uit diverse pasta’s, bijvoorbeeld een volkoren pasta of courgettini (spaghetti van courgette).

Foto: Tycho Müller

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: