Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

26 mei 2016 |
Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam<

Bar-restaurant ‘Supermercado’ opent deze week officieel haar deuren in Rotterdam. Gasten kunnen na een grootschalige verbouwing hun
hart ophalen in het nieuwe sfeervolle restaurant waar het interieur doet denken aan een gezellige Zuid-Amerikaanse cantina. Jonge gezinnen, zakenlui en vriendengroepen, bij Supermercado mag iedereen aanschuiven. Vlees- en visgerechten worden volgens Latijns-Amerikaanse wijze bereid op de houtskoolgrill waardoor er een ware smaakbeleving ontstaat. Supermercado is iedere dag vanaf 15.00 uur geopend en is gevestigd aan de Witte de Withstraat.

Een swingende Latijns- Amerikaanse keuken
Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de keuken van Supermercado over een Latijns-Amerikaanse streetfood vibe. Met Braziliaanse rib eye, Argentijnse Spareribs, gegrilde zalm en Urguayaanse picanha is Latijns-Amerika uitstekend vertegenwoordigd bij Supermercado. Vlees, vis en vegetarisch worden volgens traditionele wijze gegrilld op houtskool waardoor de authentieke smaak bewaard blijft. Typische aperitivos zoals tortillachips met smaakvolle guacamole, (vegetarische) pasteitjes, pimientos en Mexicaanse taco’s zijn ideaal voor de mensen die graag meerdere lekkernijen willen proberen. Zeebaars, tonijn en coquilles worden bij Supermercado supervers bereidt in ceviches. Dit typische Peruaanse visgerecht, waarbij rauwe vis wordt gegaard in limoensap, begint inmiddels al aardig aan populariteit te winnen. Gerechten zijn de gehele dag te bestellen en dat maakt Supermercado een fijne plek om te borrelen met collega’s of uitgebreid te eten met vrienden. Ook voor een goede kop koffie, late lunch of early diner kunnen gaste in de zaak terecht.



Cocktailbar
Supermercado beschikt over een uitstekend uitgeruste robuuste cocktailbar. Naast old school favo’s pronken er nieuwe sophisticated cocktails op het menu, natuurlijk voorzien van een scheutje Latijns-Amerika. Uiteraard mag een breed assortiment aan tequilla en mezcal niet ontbreken. Ook leuk: bij Supermercado zijn bowls met punches en pitchers met margarita te bestellen. Ideaal voor een borrel met vrienden of een (bedrijfs-)uitje. Que bueno!

Veelzijdige doelgroep
Supermercado komt uit de koker van Rotterdamse horecaondernemers bekend van Blender, Level en Bokaal. Met Supermercado spelen zij in op het veelzijdige publiek van het Witte de Withkwartier. ZZP’ers, groepen vrienden, toeristen, een breed publiek is welkom in het grootschalige hoekpand. Zelfs aan de kleintjes is gedacht, ouders kunnen genieten van de gerechten terwijl het kroost zich vermaakt in de ‘minimercado’. De lichte eetzaal voorzien van vele tafeltjes met kleurrijke stoeltjes, Portugese vloertegels en vele planten dragen bij aan het ultieme zomergevoel.
Supermercado is zeven dagen per week geopend.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: