Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS

22 oktober 2015
Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS

Horecaexploitant HMSHost International opent op de eerste verdieping van de Utrechtse stationshal drie nieuwe horecaconcepten. Vanaf vandaag
zijn 't Koffiehuis en Bar Centraal open voor het publiek en eind november opent ook restaurant Bistrot Centraal haar deuren.

*Ontmoetingen*
Met deze horecaconcepten en het bijbehorende terras spelen NS-stations en HMSHost in op de behoefte van reizigers en Utrechters naar een plek waar, in aanvulling op het huidige horeca-aanbod, korte en langdurigere ontmoetingen plaats kunnen vinden.

*'t Koffiehuis*
In samenwerking met Douwe Egberts is het concept 't Koffiehuis ontwikkeld.

*Bar Centraal*
Heineken heeft de biertap in Bar Centraal speciaal ontworpen voor deze locatie. Ook uniek zijn de speciaal ontworpen bierflesjes van Bar Centraal met daarop de Utrechtse domtoren. Naast het regionaal gebrouwen bier kunnen gasten hier genieten van regionale, eerlijke producten van goede kwaliteit. Op de menukaart kunnen bezoekers precies lezen waar de producten vandaan komen.



*Bistrot Centraal*
Bistrot is een Italiaans slow food concept dat is ontwikkeld in samenwerking met The University of Gastronomic Sciences of Pollenzo in Milaan en dat inmiddels verschillende prijzen heeft gewonnen. De ter plekke gemaakte pizza’s, pasta’s en broden worden gemaakt van lokale producten.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws