Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS

22 oktober 2015 |
Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS<

Horecaexploitant HMSHost International opent op de eerste verdieping van de Utrechtse stationshal drie nieuwe horecaconcepten. Vanaf vandaag
zijn 't Koffiehuis en Bar Centraal open voor het publiek en eind november opent ook restaurant Bistrot Centraal haar deuren.

Ontmoetingen
Met deze horecaconcepten en het bijbehorende terras spelen NS-stations en HMSHost in op de behoefte van reizigers en Utrechters naar een plek waar, in aanvulling op het huidige horeca-aanbod, korte en langdurigere ontmoetingen plaats kunnen vinden.

't Koffiehuis
In samenwerking met Douwe Egberts is het concept 't Koffiehuis ontwikkeld.

Bar Centraal
Heineken heeft de biertap in Bar Centraal speciaal ontworpen voor deze locatie. Ook uniek zijn de speciaal ontworpen bierflesjes van Bar Centraal met daarop de Utrechtse domtoren. Naast het regionaal gebrouwen bier kunnen gasten hier genieten van regionale, eerlijke producten van goede kwaliteit. Op de menukaart kunnen bezoekers precies lezen waar de producten vandaan komen.



Bistrot Centraal
Bistrot is een Italiaans slow food concept dat is ontwikkeld in samenwerking met The University of Gastronomic Sciences of Pollenzo in Milaan en dat inmiddels verschillende prijzen heeft gewonnen. De ter plekke gemaakte pizza’s, pasta’s en broden worden gemaakt van lokale producten.

Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Koffie & thee
Zijn we allemaal al klaar voor Nationale Koffiedag?

Op dinsdag 24 september 2019, de vierde dinsdag van september, is het Nationale Koffiedag. Hét moment om op deze dag samen een kop koffie te drinken en ideeën uit te wisselen. Ook over de herkomst van de koffie. Meer dan driekwart van de Nederlandse medewerkers (84%) vindt dat lekkere ko...

Opening Koffie & thee
30ml Coffee Roasters wordt lid van Amsterdam Roasters

30ml Coffee Roasters zal zich gaan vestigen bij Amsterdam Roasters in Amsterdam Noord en zal de faciliteiten en koffiebranders gebruiken om de koffie te branden voor hun franchise bedrijven. Frans Kooijman, CEO: "De reden voor 30ml om lid te worden van Amsterdam Roasters is vanwege de samenwerk...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: