Nieuw in restaurants: Week van de Liefde

6 februari 2015 |
Nieuw in restaurants: Week van de Liefde<

Een landelijk collectief van restaurants viert van aanstaande maandag 9 tot zondag 15 februari de ‘Week van de Liefde’. Traditioneel
zijn restaurants volgeboekt op Valentijnsdag, waardoor veel mensen van de koude kermis thuis komen wanneer blijkt dat ze niet meer kunnen reserveren. Marcel van Zomeren, Eigenaar van restaurant In Den Rustwat (Rotterdam), vindt dit zonde: “Ik denk dat ik met Valentijnsdag dit jaar misschien wel 4 keer vol had kunnen zitten, zeker omdat het op een zaterdag valt. Om deze reden participeren we dit jaar aan de ‘Week van de Liefde’ zo kunnen we meer mensen blij maken”. Van 9 tot 15 februari zorgen alle deelnemende restaurants de gehele week voor een bijzonder menu in een romantische sfeer.

Foto: Restaurant In den Rustwat in Rotterdam

Liefdesmenu
Met ‘De week van de Liefde’ hopen de restaurants de drukte te kunnen spreiden en meer gasten blij te maken. De liefde kan immers op iedere dag van de week gevierd worden, en hoeft niet perse beperkt te zijn tot Valentijnsdag. Door gedurende de hele week (van maandag 9 t/m zondag 15 februari) een liefdesmenu aan te bieden, kunnen veel stellen alsnog een tafeltje bemachtigen om zo in een romantische sfeer “de liefde te vieren”. De deelnemende restaurants zijn verspreid over het land en bieden interessante menu prijzen in verschillende prijsklassen die variëren van €19,95 tot €150,00. Er kan gereserveerd worden via www.heerlijk.nl/liefde.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: