Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

13 maart 2015 |
Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer<

De Beren blijven zich verspreiden in ons land. De eetcaféketen krijgt vanaf dinsdag 24 maart een nieuwe vestiging erbij in
Zoetermeer aan het Noord Aa.

170 gasten op terras
Binnenkort kunnen gasten lunchen of dineren met uitzicht over de Zoetermeerse Plas. Op warmere dagen kan men op het terras met ligging op het zuiden plaatsnemen. "Op het terras hebben we plaats voor 170 personen en daarnaast is er ook een gezellige loungehoek met open haard gecreĂ«erd. Omdat we de hele dag zon op het terras hebben, is het hier zowel ’s middags als ’s avonds heerlijk toeven", aldus Sabrina Schaap, franchisenemer van De Beren Zoetermeer. "Ook kun je hier straks voor een gezellige borrel terecht. De vestiging krijgt een zeven meter lange bar met een sfeervolle uitstraling en schenkt een diversiteit aan speciale bieren en wijnen. Parkeren is ook geen probleem op het gratis parkeerterrein voor de deur of langs de kant van de weg."

Over de Beren
Met de opening van de vestiging in Zoetermeer zijn er 25 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 17 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Meer lezen over de Beren eetcafés? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: