Michelinzaken doen diner in uitverkoop

15 december 2014 |
Michelinzaken doen diner in uitverkoop<

Het lekkere eten en drinken is een onmisbaar element rondom de feestdagen. Zeven op de tien Nederlanders vindt dat het kerstdiner wel echt bij de Kerst
hoort, net zoals het samenzijn met de familie en vrienden (60%). Wel komt daar de nodige stress bij kijken. Zo voelt 40% van de Nederlanders zich begin december al gespannen voor de kerst. Dit blijkt uit onderzoek van Groupon onder 1.097 respondenten*. Om de kerst een stuk relaxter te maken biedt de dealsite vanaf vandaag 21 speciale Michelin-kerstdeals aan in een speciale Michelin Kerstspecial. Door een deal te kopen, steun je daarmee ook de Voedselbank automatisch. Groupon doneert namelijk 3 euro per verkochte voucher. Dit bedrag dekt de operationele kosten van een voedselpakket.

Automatisch doneren bij speciale Michelin-kerstdeal
In lijn met de kerstgedachte biedt Groupon 21 speciale Michelin-kerstdeals aan van 15 Michelinster-restaurants, waarbij je ook direct het goede doel steunt. Zo kunnen meerdere mensen genieten van de aanschaf van één etentje. Je geeft niet alleen een dierbare een mooi cadeau voor de feestdagen, ook de Voedselbank krijgt een ‘cadeau’. De 3 euro per voucher komt namelijk volledig ten goede aan de Voedselbank voor de operationele kosten van een voedselpakket. In totaal werken 15 Nederlandse Michelinster-restaurants, waaronder twee met twee sterren, mee. Zij bieden een lunch of diner voor een speciale prijs aan. De actie loopt van 14 december tot en met 28 december.

Samenwerking
Michelinster-restaurant Katseveer is onderdeel van de Michelin Kerstspecial van Groupon. Voor Katseveer is dit tevens de start van de eerste samenwerking met Groupon. "Wij doen mee aan de kerstspecial, omdat wij het een fantastisch initiatief vinden om voor de minder bedeelden geld in te zamelen en zo te zorgen dat zij weer een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten. Zeker gezien wij iedere dag de luxe hebben midden tussen al het voedsel te zitten”, licht Jessica van der Weel van restaurant Katseveer in Wilhelminadorp toe.

Onderstaande 15 Michelinster-restaurants bieden een speciale kerstdeal aan:
1. De Kromme Watergang (Hoofdplaat)
2. Katseveer (Wilhelminadorp)
3. De Posthoorn (Monnickendam)
4. Bretelli (Weert)
5. De Leuf (Ubachsberg)
6. Wollerich (Sint-Oedenrode)
7. Lucas Rive (Hoorn)
8. Karpendonkse Hoeve (Eindhoven)
9. ’t Schulten Hues (Zutphen)
10. De Zwaan (Etten Leur)
11. Bridges (Amsterdam)
12. Kaatje bij de Sluis (Blokzijl)
13. Tuindorp ’t Lansink (Hengelo)
14. Niven (Rijswijk)
15. Het Koetshuis (Bennekom)

Op maandag 15 december is er nog een extra actie: op alle deals uit de ‘lokaal’-tab krijgen consumenten 15% korting met de code PROMOLOC15. Dit geldt ook voor de Michelin-deals.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: