Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

15 mei 2018 | Thijs Jacobs

Meinders Catering neemt per 1 juni de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer over. Hiermee versterkt Meinders Catering de positie in de evenementenbranche met een eerste vaste locatie met een maximale capaciteit van 3000 pax. Voor Studio’s Aalsmeer betekent de overname de mogelijkheid een kwalitatief hoge ‘one stop shop’ te worden. Catering, personeel en locatie zijn in eigen beheer. 

Meinders Catering heeft met haar dienstverlening een landelijke dekking en ziet groeipotentie in evenementencatering. Rene Niemarkt (Commercieel directeur Meinders Catering) spreekt enthousiast over de overname: “De exploitatie van Studio’s Aalsmeer past in de ambitie van Meinders Catering om een speler van formaat te worden in evenementencatering. Door de prettige relatie en het vertrouwen in elkaar kunnen we elkaar versterken. Met de gebundelde krachten leggen we een fundering voor de gewenste groei.”

Samenwerking

De overname vloeit voort uit een jarenlange intensieve samenwerking. Meinders Catering was preferred supplier en verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ruim 250 evenementen. Beide partijen staan voor gastvrijheid, kwaliteit, vernieuwende concepten en kennen een ondernemende bedrijfscultuur. Er wordt daarom gesproken over een natuurlijke match, aldus Ernst-Jan Beck (Commercieel manager Studio’s Aalsmeer): “Voor mij was deze overname een stille wens. De synergie was altijd aanwezig. Studio’s Aalsmeer onderscheidt zich met conceptontwikkeling op het gebied van evenementen. De culinaire invulling kan deze concepten tot een hoger niveau brengen.”

Ook de samenwerking met Wentink Forno & Partners, producent van de Dinnershow Brooklyn Nights, wordt voortgezet. Frank Wentink en Marc Forno zijn blij met deze ontwikkeling en kijken uit naar een spectaculair jubileumseizoen.

Voormalig exploitant De Raad Vastgoed, blijft de televisiestudio’s en kantoren in Studio’s Aalsmeer beheren.

Over Meinders Catering

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie met eigen productielocaties. Van een kleine lunch tot een event voor 6000 personen. Meinders Catering regelt het. We leveren alles via onze eigen distributie, de groothandel komt er niet aan te pas. Naast een eigen bakkerij, Brood BV, heeft Meinders Catering tevens een eigen uitzendbureau: WerQdag. Selectie en training van onze mensen gebeurt in huis. Meinders Catering is een Nederlands bedrijf en heeft 72 medewerkers in dienst. Via ons uitzendbureau werken we met 150 mensen. Al deze mensen staan garant voor een uitstekende dienstverlening in elk segment.

Over Studio’s Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer, een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis: ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Tegenwoordig is Studio’s Aalsmeer het decor voor congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Routing: liever efficiënt of meer contact met je gasten?

De routing in je lunchzaak is van groot belang. Tijdens de piekuren moet je immers iedere gast goed en snel voorzien van hetgeen zij besteld hebben. In veel gevallen gaat het dan ook om koffie: het is één van de bestsellers. Vrijwel geen enkele lunchroom uitgezonderd. We gingen te r...

Advertorial
Probeer nu GRATIS de botermelange van Debic

Roomboter geeft een rijkdom aan uw lunchroom die onmiskenbaar is voor het maken van broodjes waar gasten voor terugkomen. Het nadeel van roomboter is dat het niet direct smeerbaar is uit de koeling. Daarvoor is Debic Smeren & Bakken ontwikkeld: een direct smeerbare melange van roomboter en plant...

Advertorial
3, 2, 1… Stoof!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kunt maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt het water nog steeds in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourguignon, Vlaamse stove...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: