Mazzo zet menu in de uitverkoop

16 juni 2017 | Roy Spijker

Het Italiaanse restaurant Mazzo aan de Rozengracht in Amsterdam houdt van donderdag 22 juni tot september 2017 een grootse zomeruitverkoop. Het restaurant zal daarna plaatsmaken voor een nieuw horeca concept. Tot die tijd geeft Mazzo haar gasten de kans om afscheid te nemen door middel van een heuse uitverkoop van 35% korting op alle klassiekers.

Terwijl de zomeruitverkoop deze maand in Nederland van start gaat, zet Mazzo als eerste restaurant haar gehele menu in de uitverkoop. Het restaurant sluit in september na zeven jaar haar deuren en zet door middel van de ‘Grandi Saldi’ een drie maand durende afscheidsfeest neer voor al haar trouwe gasten en buurtbewoners.

Geheim
IQ Creative, het moederbedrijf van Mazzo, houdt haar nieuwe plannen voor de locatie voorlopig geheim. In aanloop naar de sluiting biedt Mazzo alle klassiekers met een korting van 35% aan. Zo zijn alle pizza’s en pasta’s voortaan een tientje, alle desserts een vijfje en alle contorni en charcuterie een rijksdaalder. Ook de wijnen en andere dranken worden met korting aangeboden, met een gemiddeld van 16 euro voor een fles wijn. “We gaan back to basic. Maar wel met dezelfde kwaliteit. Zie het als een soort pop-down in plaats van een pop-up.” aldus eigenaar en horecaondernemer Bert van der Leden.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: