Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

21 juni 2013
Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

Maakt u het Lekkerste Lunchroombroodje? Maak kans op deze titel en doe gratis mee met de wedstrijd die wordt georganiseerd door uw vakblad Lunchroom. Meedoen is gratis en de prijs waar u kans
op maakt, is uniek!

*Meer omzet!*
Naast de eer en waardering die je verdient als zowel winnaar als finalist, is er ook een kans op een omzetstimulans. De winnaars van 2011 en 2012 behaalden 20 procent meer omzet. Mensen uit het hele land komen naar uw lunchroom om daar het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013 te proeven! Dat wil toch iedereen! Doe mee en maak kans!

*Hoe in te schrijven?*
Schrijf u gratis in en maak kans op de geweldige prijzen.
Stuur het recept en een foto van uw creatie naar "redactie@uitgeverijps.nl":mailto:redactie@uitgeverijps.nl&SUBJECT=INSCHRIJVING%20LEKKERSTE%20LUNCHROOMBROODJE%202013 en maak kans op die felbegeerde titel, de schaal en meer omzet! Inschrijven kan tot 15 augustus 2013. De winnaar wordt op 7 november bekendgemaakt.

*Eisen van de jury*
De vakjury let op smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik van beleg, garnering en mondgevoel.
*Tot en met 15 augustus kunt u uw recept insturen*. Op donderdag 7 november vallen we tussen 12.00 en 13.00 uur ’s middags binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 en overhandigen we de award en de eeuwige roem.

*Op de foto*: De winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje in Breda in 2012 ontvangt nog steeds gasten uit het hele land die speciaal komen voor het winnende broodje.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws