Lunchroom met 'snellaadstation'

27 maart 2014 |
Lunchroom met 'snellaadstation'<

Lunchroom en koffiebar The Coffee Virus in het A Lab in Amsterdam biedt haar gasten als een van de eerste bedrijven in Nederland een snellaadstation voor smartphones en tablets. Binnen een
half uur is het apparaat snel en veilig opgeladen. Zodat men na de lunch of koffie weer kan Whatsappen, een fotootje posten op Facebook of het nieuws scannen. Een handige dienst voor de gast; ook iets voor u?

Kluisjes
Het snellaadstation bestaat uit 10 kluisjes met een sleutel. Het werkt simpel: de smartphone of tablet gaat in een kluisje, het apparaat meet welke capaciteit er nodig is en laadt de accu van het toestel in zo kort mogelijke tijd maximaal op.

Batterij vol in een 'halfuurtje'
Dankzij intelligente USB-technologie kan het snellaadstation veel sneller laden dan een gewone oplader. In een half uur is de telefoon of tablet weer klaar voor gebruik, iets dat wordt aangegeven op het station zelf.

Niet meer zoeken naar een stopcontact
Het snellaadstation is een nieuw product van energiebedrijf Essent: ''Dankzij de nieuwe oplaaddienst is het niet meer nodig om een eigen oplader overal mee naartoe te nemen of op zoek te gaan naar een stopcontact dat je daarna in de gaten moet houden'', licht Erwin van Laethem, CEO van Essent, toe. ''Ongemak om buitenshuis niet bereikbaar te zijn is dus passé.''

Extra service voor klanten
Maarten van Belkom van The Coffee Virus: ''Als horecagelegenheid bieden we onze klanten graag deze extra service, want wie kan er nou nog zonder z’n mobieltje? En dus laten we ze graag als dat nodig is snel en veilig hun smartphone opladen. Voor je je koffie of lunch op hebt, is je mobiel weer geladen. Heel handig.''

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: