Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg

24 november 2016 | Jorien Slager

Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg! Om die befaamde titel streden dinsdagavond 18 Tilburgse horecazaken in Café Bakker. Op de tweede plaats eindigde Gio’s Eethuis, de derde plaats was voor de winnaar van vorig jaar: Puur Mercure.

De lekkerste gehaktbal van Tilburg

”Ik had echt niet verwacht dat we deze wedstrijd zouden winnen. Er deden zoveel goede horecazaken mee. Ik ben heel trots dat onze gehaktbal de lekkerste van Tilburg is. We hebben er veel tijd ingestoken en hij is echt op grootmoeders wijze bereid,” vertelt eigenaar Jan Willemse.

Iedereen kan de lekkerste gehaktbal van Tilburg komen proeven bij Lunchroom Carrousel. Ze serveren de gehaktbal nu als broodje van de maand, maar de bal an sich komt natuurlijk ook op de menukaart te staan.

Spannende wedstrijd

Zowel Tilburgse toprestaurants als eetcafés konden zich inschrijven voor de horecawedstrijd. De deelnemers hebben vlak voor de wedstrijd drie gehaktballen van ongeveer 150 gram per stuk bereid in de keuken van hun eigen horecazaak. De gehaktballen konden bij Café Bakker in de oven, magnetron, pan of frituur opgewarmd worden. Één van de ballen ging naar de jury, de andere twee gehaktballen werden in stukjes uitgedeeld aan het publiek.

Jurylid Hein de Kok: ”We hebben 18 totaal verschillende gehaktballen geproefd. Er zaten zelfs gehaktballen tussen met garnaal, citroen en kaas. De gehaktbal van Lunchroom Carrousel was de allerlekkerste gehaktbal, omdat hij echt op grootmoeders wijze bereid is.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Bagels & Beans tekent voor vestiging in het project FORUM Rotterdam

Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam en omvat ...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Opening
Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht

De groei zit er goed in bij Anne&Max. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom van een tweede vestiging in de prachtige stad dan eindelijk uit. De nieuwe vestiging zal haar deuren openen op 27 mei 2019 aan de mooie Burgemeester Reigerstraat 15. H...

Bezorgen Internationaal
Amazon investeert fors in Deliveroo

Vandaag maakt Deliveroo bekend dat Amazon een nieuwe gedeelde financieringsronde van USD 575 miljoen Series G leidt, naast bestaande investeerders T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, en Greenoaks. Dit brengt het totaal van de investeringen in Deliveroo tot op heden op USD 1,53...

Hilton Events
Wereldrecordpoging Desembrood bakken ten bate van Against Cancer

Zondag 2 juni 2019 vindt de wereldrecordpoging Desembrood bakken plaats in Amsterdam. Hilton Amsterdam Airport Schiphol wordt omgetoverd tot de grootste pop-up desembakkerij van de wereld. Er zijn minimaal 500 mensen nodig waarbij er met duizend handen gelijktijdig desembrood gemaakt wordt om een of...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: