Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg

24 november 2016 | Jorien Slager

Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg! Om die befaamde titel streden dinsdagavond 18 Tilburgse horecazaken in Café Bakker. Op de tweede plaats eindigde Gio’s Eethuis, de derde plaats was voor de winnaar van vorig jaar: Puur Mercure.

De lekkerste gehaktbal van Tilburg

”Ik had echt niet verwacht dat we deze wedstrijd zouden winnen. Er deden zoveel goede horecazaken mee. Ik ben heel trots dat onze gehaktbal de lekkerste van Tilburg is. We hebben er veel tijd ingestoken en hij is echt op grootmoeders wijze bereid,” vertelt eigenaar Jan Willemse.

Iedereen kan de lekkerste gehaktbal van Tilburg komen proeven bij Lunchroom Carrousel. Ze serveren de gehaktbal nu als broodje van de maand, maar de bal an sich komt natuurlijk ook op de menukaart te staan.

Spannende wedstrijd

Zowel Tilburgse toprestaurants als eetcafés konden zich inschrijven voor de horecawedstrijd. De deelnemers hebben vlak voor de wedstrijd drie gehaktballen van ongeveer 150 gram per stuk bereid in de keuken van hun eigen horecazaak. De gehaktballen konden bij Café Bakker in de oven, magnetron, pan of frituur opgewarmd worden. Één van de ballen ging naar de jury, de andere twee gehaktballen werden in stukjes uitgedeeld aan het publiek.

Jurylid Hein de Kok: ”We hebben 18 totaal verschillende gehaktballen geproefd. Er zaten zelfs gehaktballen tussen met garnaal, citroen en kaas. De gehaktbal van Lunchroom Carrousel was de allerlekkerste gehaktbal, omdat hij echt op grootmoeders wijze bereid is.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: