Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg

24 november 2016 | Jorien Slager

Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg! Om die befaamde titel streden dinsdagavond 18 Tilburgse horecazaken in Café Bakker. Op de tweede plaats eindigde Gio’s Eethuis, de derde plaats was voor de winnaar van vorig jaar: Puur Mercure.

De lekkerste gehaktbal van Tilburg

”Ik had echt niet verwacht dat we deze wedstrijd zouden winnen. Er deden zoveel goede horecazaken mee. Ik ben heel trots dat onze gehaktbal de lekkerste van Tilburg is. We hebben er veel tijd ingestoken en hij is echt op grootmoeders wijze bereid,” vertelt eigenaar Jan Willemse.

Iedereen kan de lekkerste gehaktbal van Tilburg komen proeven bij Lunchroom Carrousel. Ze serveren de gehaktbal nu als broodje van de maand, maar de bal an sich komt natuurlijk ook op de menukaart te staan.

Spannende wedstrijd

Zowel Tilburgse toprestaurants als eetcafés konden zich inschrijven voor de horecawedstrijd. De deelnemers hebben vlak voor de wedstrijd drie gehaktballen van ongeveer 150 gram per stuk bereid in de keuken van hun eigen horecazaak. De gehaktballen konden bij Café Bakker in de oven, magnetron, pan of frituur opgewarmd worden. Één van de ballen ging naar de jury, de andere twee gehaktballen werden in stukjes uitgedeeld aan het publiek.

Jurylid Hein de Kok: ”We hebben 18 totaal verschillende gehaktballen geproefd. Er zaten zelfs gehaktballen tussen met garnaal, citroen en kaas. De gehaktbal van Lunchroom Carrousel was de allerlekkerste gehaktbal, omdat hij echt op grootmoeders wijze bereid is.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: