Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

14 april 2009 |
Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot<

Hotel l'Europe in Amsterdam opende afgelopen weekeinde het terrasgedeelte La Terrasse. Gasten die voor een lunch, drankje of diner (wanneer het weer het toelaat) naar het hotel komen, kunnen ongeacht welk vervoersmiddel gebruik maken van een valet parking. Het hotel is bereikbaar per auto, fiets en boot. “Om het onze gasten nog makkelijker te maken bieden wij valet parking aan, waarbij de auto wordt geparkeerd door medewerkers van het hotel. De valet parking is ook van toepassing op de fiets, die wordt geparkeerd in de fietsenkelder onder het hotel. En wie met zijn eigen boot naar La Terrasse wil komen, kan deze aanleggen aan de steiger”, aldus algemeen directeur Didi Whitlau.

Whitlau: “We hebben natuurlijk enorm geluk met onze locatie: in hartje Amsterdam en dan ook nog eens pal aan de Amstel. Vanaf het terras zie je de hele stad aan je voorbij trekken. Een boeiend uitzicht op de Munttoren, de bloemenmarkt en het drukke Rokin. Een fantastische plek om te genieten van de gerechten van de hand van chef-kok Jean Jacques Menanteau, die dit voorjaar ook asperges nadrukkelijk in zijn culinaire planning heeft opgenomen." Om een indicatie van de prijs te geven, het hotel serveert een driegangenlunch voor 55 euro.

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/lunchen-bij-hotel-leurope-valet-parking-voor-auto-boot-en-fiets/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: