Diks maakt lekkerste broodje catering

14 januari 2014
Diks maakt lekkerste broodje catering

Vandaag is het winnende broodje van de wedstrijd Lekkerste Broodje Catering bekendgemaakt. Paul Diks ging er met de eerste prijs
vandoor. Met zijn creatie Oer Broodje werd de finale gewonnen. De wedstrijd is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

*Nummer twee en drie*
Johan Laan ging er met een tweede plek vandoor. Zijn broodje Wild Sensation won de prijs. Plek drie werd ingenomen door Roland Biermans. Aan de wedstrijden deden vijftien deelnemers mee. Salusa Jans van Bread, Maarten Gazan van ISS Catering Services, Paul Diks van Slingeland Catering, Johan Laan van Deinums Catering, Erwin Hendriks van Noord Holland Catering, Leon van Grunsven van Efteling Culinair centrum, Michel Flaton van Vitam Catering, Mark de Man van Restaurant De Efteling, Chin Dong Yi van Hot Wox Schiphol, Lien van Niele van Bubbels, Untara Samsuria van Noodlebar, Danielle Touwslager van Touch Down, Amanda Lieferink van Café Chocolate, bas Diks van Mealz Authentiek Culinair en Roland Biermans van Appel Catering gingen de strijd met elkaar aan.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws