Diks maakt lekkerste broodje catering

14 januari 2014 |
Diks maakt lekkerste broodje catering<

Vandaag is het winnende broodje van de wedstrijd Lekkerste Broodje Catering bekendgemaakt. Paul Diks ging er met de eerste prijs
vandoor. Met zijn creatie Oer Broodje werd de finale gewonnen. De wedstrijd is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

Nummer twee en drie
Johan Laan ging er met een tweede plek vandoor. Zijn broodje Wild Sensation won de prijs. Plek drie werd ingenomen door Roland Biermans. Aan de wedstrijden deden vijftien deelnemers mee. Salusa Jans van Bread, Maarten Gazan van ISS Catering Services, Paul Diks van Slingeland Catering, Johan Laan van Deinums Catering, Erwin Hendriks van Noord Holland Catering, Leon van Grunsven van Efteling Culinair centrum, Michel Flaton van Vitam Catering, Mark de Man van Restaurant De Efteling, Chin Dong Yi van Hot Wox Schiphol, Lien van Niele van Bubbels, Untara Samsuria van Noodlebar, Danielle Touwslager van Touch Down, Amanda Lieferink van Café Chocolate, bas Diks van Mealz Authentiek Culinair en Roland Biermans van Appel Catering gingen de strijd met elkaar aan.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: