Kwalitaria Délifrance verrijkt het centrum van Delden

7 juni 2018 | Thijs Jacobs

Vandaag, 7 juni, opent Kwalitaria Délifrance Delden haar deuren. Bedrijfsleider Maurice Pannemans is ervan overtuigd dat de zaak een mooie toevoeging aan het centrum is: “We openen eigenlijk twee zaken: een broodjeszaak en een cafetaria. Zo kunnen we Delden de hele dag van de lekkere en betaalbare gerechten voorzien.”

Zaterdag 9 juni wordt de opening feestelijk gevierd met leuke aanbiedingen voor de Deldenaren.  Eigenaren Herbert en Harold hopen op prachtig weer want het terras, met circa 60 zitplaatsen, is het visitekaartje van het bedrijf. In de zon, onder de prachtige grote boom of een van de grote parasols; genoeg plek om deze zomer te genieten van een broodje, borrelhapje met een drankje, verse smoothie of heerlijke kop koffie.

Voor ieder wat wils

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van de nieuwe zaak en het assortiment. Herbert en Harold: “We vinden het belangrijk dat Kwalitaria Délifrance een plek is waar iedereen zich thuis voelt en waar je echt gezellig zit. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Voor de lekkerste maaltijden, burgers, friet, snacks, vers belegde broodjes en salades zit je goed bij Kwalitaria Délifrance Delden. Ook kunnen gasten erop rekenen dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken. Zo maken we onze burgers met Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en serveren we ze op een biologisch broodje van Hollands graan. De Délifrance broodjes worden ambachtelijk bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. En dat proef je!”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: