Kwalitaria Délifrance verrijkt het centrum van Delden

7 juni 2018 | Thijs Jacobs

Vandaag, 7 juni, opent Kwalitaria Délifrance Delden haar deuren. Bedrijfsleider Maurice Pannemans is ervan overtuigd dat de zaak een mooie toevoeging aan het centrum is: “We openen eigenlijk twee zaken: een broodjeszaak en een cafetaria. Zo kunnen we Delden de hele dag van de lekkere en betaalbare gerechten voorzien.”

Zaterdag 9 juni wordt de opening feestelijk gevierd met leuke aanbiedingen voor de Deldenaren.  Eigenaren Herbert en Harold hopen op prachtig weer want het terras, met circa 60 zitplaatsen, is het visitekaartje van het bedrijf. In de zon, onder de prachtige grote boom of een van de grote parasols; genoeg plek om deze zomer te genieten van een broodje, borrelhapje met een drankje, verse smoothie of heerlijke kop koffie.

Voor ieder wat wils

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van de nieuwe zaak en het assortiment. Herbert en Harold: “We vinden het belangrijk dat Kwalitaria Délifrance een plek is waar iedereen zich thuis voelt en waar je echt gezellig zit. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Voor de lekkerste maaltijden, burgers, friet, snacks, vers belegde broodjes en salades zit je goed bij Kwalitaria Délifrance Delden. Ook kunnen gasten erop rekenen dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken. Zo maken we onze burgers met Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en serveren we ze op een biologisch broodje van Hollands graan. De Délifrance broodjes worden ambachtelijk bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. En dat proef je!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: