Kwalitaria Délifrance verrijkt het centrum van Delden

7 juni 2018 | Thijs Jacobs

Vandaag, 7 juni, opent Kwalitaria Délifrance Delden haar deuren. Bedrijfsleider Maurice Pannemans is ervan overtuigd dat de zaak een mooie toevoeging aan het centrum is: “We openen eigenlijk twee zaken: een broodjeszaak en een cafetaria. Zo kunnen we Delden de hele dag van de lekkere en betaalbare gerechten voorzien.”

Zaterdag 9 juni wordt de opening feestelijk gevierd met leuke aanbiedingen voor de Deldenaren.  Eigenaren Herbert en Harold hopen op prachtig weer want het terras, met circa 60 zitplaatsen, is het visitekaartje van het bedrijf. In de zon, onder de prachtige grote boom of een van de grote parasols; genoeg plek om deze zomer te genieten van een broodje, borrelhapje met een drankje, verse smoothie of heerlijke kop koffie.

Voor ieder wat wils

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van de nieuwe zaak en het assortiment. Herbert en Harold: “We vinden het belangrijk dat Kwalitaria Délifrance een plek is waar iedereen zich thuis voelt en waar je echt gezellig zit. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Voor de lekkerste maaltijden, burgers, friet, snacks, vers belegde broodjes en salades zit je goed bij Kwalitaria Délifrance Delden. Ook kunnen gasten erop rekenen dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken. Zo maken we onze burgers met Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en serveren we ze op een biologisch broodje van Hollands graan. De Délifrance broodjes worden ambachtelijk bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. En dat proef je!”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Verbouwen
Family Naarden is verbouwd

Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: