PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!

13 oktober 2012 |
PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!<

Zet uw zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen, goed op scherp tijdens het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. Ontdek de spanning en mis het niet! Schrijf u in.
Prikkelend ontvangst
Alleen de ontvangst in het Culinair Pretpark is al bijzonder. U maakt een wandeling door een corridor van 600 dozen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Deli XL geeft drie inhoudelijke workshops over vis, vlees, wild & gevogelte. Maarten Wessels is moderator en zal spreken over beleving in de toekomst. Levens Cooking & Baking Systems presenteert de nieuwste keukenaperatuur. En Mise en Place legt de focus op personeel.

Het programma
Schrijf u in voor het evenement. Inschrijving is gratis.
Ochtendprogramma 09.30 – 14.00 uur
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
13.00 uur Culinaire modeshow

Middagprogramma 12.30 – 17.00 uur
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Culinaire modeshow
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
16.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven

"Schrijf u in!":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php Dit bijzondere evenement wilt u toch niet missen?

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: