Kom eten, kom drinken, kom proeven!

24 april 2009
Kom eten, kom drinken, kom proeven!

Vindt u ook geen aansluiting bij massale horecabeurzen? En bent u het met ons eens dat de lunchroomsector een volwaardige branche is? Kom dan *25 mei* naar de *Nationale Lunchroomdag*! Eindelijk een hele dag speciaal voor de lunchroomhouder. Praat met collega-ondernemers en ontdek hoe u in mindere tijden creatief kunt zijn met uw menu en gerechten.

We hebben alvast *7 redenen* voor u waarom u moet komen:

*? Praten met collega’s*
*? Advies van experts*
*? Gratis tips van chef-koks*
*? Inspirerende lunchgerechten*
*? Aparte rookruimte*
*? Goodiebag*
*? Gratis toegang*

Onze chef-koks bruisen van energie! De chefs van Lantmännen Unibake, Levens Cooking & Baking Systems, Unilever Foodsolutions en Zwanenberg zijn de hele dag druk in de weer en verrassen u met smakelijke soepen, heerlijke broodjes en frisse salades. De culinaire inspiratie spat werkelijk uit het Cooking & Baking Plaza van Levens. Voor specifieke informatie en vragen kunt u terecht aan een van onze experttafels.

*Vraag het een expert*
Aan de experttafels wordt u voorzien van tips over goed leidinggeven en personeel. Uit ieder onderzoek blijkt weer dat ‘a service with a smile’ onbetaalbaar is. Wat motiveert het personeel en hoe transformeert u uw zaak tot een welgeoliede machine? De experts van Leermeester.nu en Kolibrie Horeca Payrolling vertellen het u.

Koninklijke Horeca Nederland is overtuigd dat de lunchroommarkt extra aandacht verdient en is daarom ook op de Nationale Lunchroomdag aanwezig. Koninklijke Horeca Nederland zal onder meer de bedrijfsvergelijking presenteren. Wilt u weten of u boven- of ondergemiddeld presteert? Kom dan op 25 mei naar de Nationale Lunchroomdag. Wilt u weten hoe het beter moet? Vraag het de experts.

*Hoe doe je dat?*
Tijdens de Nationale Lunchroomdag krijgt u inspirerende ideeën voor uw menukaart. Van broodjes, salades, soepen en meer. Veel meer. Ook belangrijk, uw collegalunchroomhouders.
Wie zijn ze en wat doen ze? Aan de ‘praattafels’ kunt u ervaringen uitwisselen. Gewoon
even vragen: ‘Zeg hoe doe je dat?’

*Goodiebag*
U doet veel indrukken en ideeën op tijdens de Nationale Lunchroomdag. U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken te maken dat u iets vergeet. Na uw bezoek aan de Nationale Lunchroomdag krijgt u namelijk een goedgevulde Goodiebag. Zo kunt u alles nog eens op uw gemak doornemen.

*Adres:*
Levens Cooking & Baking Systems B.V.
Broekakkerweg 27
5126 BD Gilze
Openingstijden
Van 11.30 tot 17.00 uur

Voor inschrijven "*klikt u hier*":http://www.leventi.nl/lunchroom2009.php?utm_source=banner-lunchroom&utm_medium=banner&utm_campaign=banner&utm_content=image&nooverride=1
Voor meer informatie bel naar Uitgeverij PS: bv, (030) 251 22 70

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/kom-eten-kom-drinken-kom-proeven/

Overig nieuws