Kom eten, kom drinken, kom proeven!

24 april 2009 |
Kom eten, kom drinken, kom proeven!<

Vindt u ook geen aansluiting bij massale horecabeurzen? En bent u het met ons eens dat de lunchroomsector een volwaardige branche is? Kom dan 25 mei* naar de *Nationale Lunchroomdag! Eindelijk een hele dag speciaal voor de lunchroomhouder. Praat met collega-ondernemers en ontdek hoe u in mindere tijden creatief kunt zijn met uw menu en gerechten.

We hebben alvast 7 redenen voor u waarom u moet komen:

? Praten met collega’s
? Advies van experts
? Gratis tips van chef-koks
? Inspirerende lunchgerechten
? Aparte rookruimte
? Goodiebag
? Gratis toegang

Onze chef-koks bruisen van energie! De chefs van Lantmännen Unibake, Levens Cooking & Baking Systems, Unilever Foodsolutions en Zwanenberg zijn de hele dag druk in de weer en verrassen u met smakelijke soepen, heerlijke broodjes en frisse salades. De culinaire inspiratie spat werkelijk uit het Cooking & Baking Plaza van Levens. Voor specifieke informatie en vragen kunt u terecht aan een van onze experttafels.

Vraag het een expert
Aan de experttafels wordt u voorzien van tips over goed leidinggeven en personeel. Uit ieder onderzoek blijkt weer dat ‘a service with a smile’ onbetaalbaar is. Wat motiveert het personeel en hoe transformeert u uw zaak tot een welgeoliede machine? De experts van Leermeester.nu en Kolibrie Horeca Payrolling vertellen het u.

Koninklijke Horeca Nederland is overtuigd dat de lunchroommarkt extra aandacht verdient en is daarom ook op de Nationale Lunchroomdag aanwezig. Koninklijke Horeca Nederland zal onder meer de bedrijfsvergelijking presenteren. Wilt u weten of u boven- of ondergemiddeld presteert? Kom dan op 25 mei naar de Nationale Lunchroomdag. Wilt u weten hoe het beter moet? Vraag het de experts.

Hoe doe je dat?
Tijdens de Nationale Lunchroomdag krijgt u inspirerende ideeën voor uw menukaart. Van broodjes, salades, soepen en meer. Veel meer. Ook belangrijk, uw collegalunchroomhouders.
Wie zijn ze en wat doen ze? Aan de ‘praattafels’ kunt u ervaringen uitwisselen. Gewoon
even vragen: ‘Zeg hoe doe je dat?’

Goodiebag
U doet veel indrukken en ideeën op tijdens de Nationale Lunchroomdag. U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken te maken dat u iets vergeet. Na uw bezoek aan de Nationale Lunchroomdag krijgt u namelijk een goedgevulde Goodiebag. Zo kunt u alles nog eens op uw gemak doornemen.

Adres:
Levens Cooking & Baking Systems B.V.
Broekakkerweg 27
5126 BD Gilze
Openingstijden
Van 11.30 tot 17.00 uur

Voor inschrijven klikt u hier Voor meer informatie bel naar Uitgeverij PS: bv, (030) 251 22 70

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: