Ilja Gort schrijft boek voor cateraar

10 mei 2013
Ilja Gort schrijft boek voor cateraar

Cateraar OSP Zakelijke Horeca viert deze zomer haar 12,5 jarig jubileum. De mijlpalen en de geschiedenis van OSP worden gebundeld in een boekwerk geschreven door wijnspecialist Ilja Gort. Vanuit
de hoofdvestiging in Hoofddorp wordt sinds 2001 gewerkt aan nieuwe horeca-concepten waarbij de pijlers: 100 procent natuurlijk, biologisch en regionaal centraal staan.

*Duurzaam geteelde koffie*
Oprichter Evert Kersten: "Maatschappelijk ondernemen doen wij niet voor onszelf, maar juist voor onze medewerkers, het milieu én de maatschappij. Om deze reden verkopen wij bij voorkeur duurzaam geteelde producten. Denk bijvoorbeeld aan de koffie die wij schenken. De herkomst van onze koffiebonen is te traceren via een unieke code op iedere verpakking", vertelt Kersten.

*Samenwerking Nederlandse boeren*
De cateraar werkt samen met Nederlandse boeren. Er wordt per regio gezocht naar kleine, agrarische ondernemers die veel fruit en groentesoorten aanleveren. Gedurende het productie- en distributieproces wordt energieverbruik gereduceerd, afval juist gescheiden en CO2 uitstoot geminimaliseerd. Hierdoor is de belasting op het milieu minimaal en de kwaliteit van ons leefmilieu blijft gewaarborgd. Het boek dat Ilja Gort schrijft is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws