IJssalon Florence te Nederweert beste ijssalon van 2018

26 maart 2018 | Thijs Jacobs

Tijdens de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs was het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. Extra groot feest was het in Nederweert bij IJssalon Florence. Deze ijssalon heeft namelijk de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2018’ binnen gesleept!

De top 10 ijssalons van 2018

Op 6 februari 2018 heeft de uitslag van de IJsVak-Wedstrijden plaatsgevonden. De beste tien deelnemers in de gecombineerde categorieën ‘Gouden IJscreatie’ (de beste IJscoupe) en de ‘Gouden IJsspatel’ (het beste bosbessensorbetijs) zijn genomineerd voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’. De tien genomineerden waren:

Claudio’s IJssalon te Apeldoorn | De IJssalon Paul Wilderink te Haaksbergen | De Zoete Inval te Bodegraven | Fressini IJs te Zeist | IJscafé Holland te Uden | IJssalon Clevers te Grubbenvorst | IJssalon De Hoop te Blaricum | IJssalon Florence te Nederweert | IJssalon Kees te Geldrop | Maddey’s te Roosendaal

Het was een flinke strijd

De afgelopen weken hebben de 10 genomineerde ijssalons hard gestreden om de titel. Ze hebben bezoek gehad van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat het bedrijf heeft beoordeeld op de toepassing van hygiënische aspecten. Tevens zijn de ijssalons ook op social media actief geweest, waarbij ze punten verdienden voor de mate van interactie met de klanten. De strijd was erg spannend en de scores lagen zeer dicht bij elkaar. De punten van alle onderdelen zijn opgeteld en daar is een gelukkige winnaar uit gekomen.

IJssalon Florence te Nederweert is de beste ijssalon van 2018

In alle 10 de ijssalons werd de uitslag bekend gemaakt en was het feest, omdat ze bij de 10 beste ijssalons van Nederland horen. Om exact 16.15 is bekend gemaakt dat IJssalon Florence in Nederweert de ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’ is geworden. Manolito Willems en Bart-Jeroen Overveld (voorzitter en juryvoorzitter van de Wedstrijdcommissie van het  Ambachtelijk IJscentrum) overhandigden de beker, oorkonde en bloemen aan eigenaar Marjo & Marcel Janssen. Zij zijn enorm trots en blij met het behalen van deze titel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Achtergronden
Juni-editie Lunchroom: alles over thee, terras-etiquette, gebak en brood

Je kunt de juni-editie van Lunchroom weer gratis downloaden. In deze uitgave lees je het interview met de dames van Thee Leutje in Leerdam. Deze lunch- en tearoom is authentiek en gezellig, maar bovenal zijn de producten van topkwaliteit! Verder lees je over brood, terras-etiquette (Anne-Marie va...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: