IJssalon Florence te Nederweert beste ijssalon van 2018

26 maart 2018 | Thijs Jacobs

Tijdens de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs was het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. Extra groot feest was het in Nederweert bij IJssalon Florence. Deze ijssalon heeft namelijk de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2018’ binnen gesleept!

De top 10 ijssalons van 2018

Op 6 februari 2018 heeft de uitslag van de IJsVak-Wedstrijden plaatsgevonden. De beste tien deelnemers in de gecombineerde categorieën ‘Gouden IJscreatie’ (de beste IJscoupe) en de ‘Gouden IJsspatel’ (het beste bosbessensorbetijs) zijn genomineerd voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’. De tien genomineerden waren:

Claudio’s IJssalon te Apeldoorn | De IJssalon Paul Wilderink te Haaksbergen | De Zoete Inval te Bodegraven | Fressini IJs te Zeist | IJscafé Holland te Uden | IJssalon Clevers te Grubbenvorst | IJssalon De Hoop te Blaricum | IJssalon Florence te Nederweert | IJssalon Kees te Geldrop | Maddey’s te Roosendaal

Het was een flinke strijd

De afgelopen weken hebben de 10 genomineerde ijssalons hard gestreden om de titel. Ze hebben bezoek gehad van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat het bedrijf heeft beoordeeld op de toepassing van hygiënische aspecten. Tevens zijn de ijssalons ook op social media actief geweest, waarbij ze punten verdienden voor de mate van interactie met de klanten. De strijd was erg spannend en de scores lagen zeer dicht bij elkaar. De punten van alle onderdelen zijn opgeteld en daar is een gelukkige winnaar uit gekomen.

IJssalon Florence te Nederweert is de beste ijssalon van 2018

In alle 10 de ijssalons werd de uitslag bekend gemaakt en was het feest, omdat ze bij de 10 beste ijssalons van Nederland horen. Om exact 16.15 is bekend gemaakt dat IJssalon Florence in Nederweert de ‘Beste IJssalon van het jaar 2018’ is geworden. Manolito Willems en Bart-Jeroen Overveld (voorzitter en juryvoorzitter van de Wedstrijdcommissie van het  Ambachtelijk IJscentrum) overhandigden de beker, oorkonde en bloemen aan eigenaar Marjo & Marcel Janssen. Zij zijn enorm trots en blij met het behalen van deze titel.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: