Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

27 maart 2013 |
Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open<

Jumbo heeft in Breda de deuren geopend van de Jumbo Foodmarkt. Het supermarktconcept richt zich op vers, gezond en lekker eten tegen de allerlaagste prijs. Tientallen koks en vakspecialisten bereiden ter plekke
tal van nationale en internationale gerechten. Klanten kunnen deze gerechten mee naar huis nemen of ter plekke opeten in het Foodmarkt Café.

Inspiratie
Boodschappen doen moet een culinaire belevenis worden. “Zo kun je tijdens het boodschappen doen inspiratie opdoen bij koks en vakspecialisten die ter plaatse de heerlijkste gerechten klaarmaken en laten proeven. Van handgemaakte sushi en knapperige Italiaanse pizza, tot Hollandse streekgerechten, Aziatische curry’s en soepen van ambachtelijk bereide bouillon. En alles tegen ongelofelijk lage prijzen,” aldus Colette Cloosterman-van Eerd, Directeur Marketing en Formule.

Streek- en seizoensgebonden
Marcel Vugts, Foodmarkt Manager: “Het assortiment bestaat zoveel mogelijk uit seizoens- en streekproducten van lokale ondernemers. Dit is vriendelijk voor het milieu en voor je portemonnee. Daarnaast bereiden we de producten zoveel mogelijk ter plaatse zodat het echt vers is. Zo beschikken we over een eigen chocolaterie en branden we de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij. Maar klanten kunnen ook hun eigen yoghurt met topping maken bij de zuiveltap. Daarnaast wordt een deel van het brood door de bakkers ter plekke zelf gemaakt van lokale grondstoffen, komt de vis rechtstreeks van de afslag en kunnen lokale boeren met de trekker bij Jumbo Foodmarkt komen om hun verse groentes af te leveren.”

Met 6.000 vierkante meter vloeroppervlakte is Jumbo Foodmarkt gemiddeld zes keer groter dan een gemiddelde supermarkt.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: